(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рекомендую Nosferatu, ще не подивився до кінця, але це вітвір
-
І консолідовано зупинили нападника
-
Чи може іншої зброї, але суть в тому полягала що вони чітко ідентифікували звук
-
Я колись чув десь історію як військові у швидкісному потязі у Європі десь почули як затвір АК пересмикнув хтось і зупинили теракт.
-
Ну звісно піде в гору, буде інфляція. А чи спрацює його ідея МАГА хз. Типу щоб все вироблялося в сша, а не імпортувалося ...це питання. Для цього час потрібен. Ну і я якось не вбачаю щоб пересічні американці пішли збирати полуницю чи стали шити в сша одяг чи взуття. В першу чергу сша це технології були
-
Почніть вже писати що нікому буде ногами товкти виноград 🍇 чи збирати кленовий сироп повністю автоматизовано 🤣
-
Та не треба буде збирати фізично полуницю, що ви з цією полуницею? Подивіться як працює автоматизація у фермерстві ВЖЕ + додайте нагляд ШІ = не треба люди там
-
Не дякуйте 🤣 youtu.be/M3SGScaShhw
-
Ну чомусь в Каліфорнії зараз стоп зі збором врожаю. Нелєгали не виходять на роботу на поля бо бояться перевірок (як наші від тцк). Те що ти зашерив це не масово і не прямо зараз готовність замінити всіх сію хвилину. Окрім того, я ж умовно написала. Секторів економіки багато не лише сг одне
-
Правдоподібно
-
Хм. Зігу наче маск кидав. Ультра правим його робить ізоляціонізм чи протекціонізм? Жодне з них не є унікальною ознакою правих чи лівих. Чи те що він запровадив 2 гендера?