(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не дякуйте 🤣 youtu.be/M3SGScaShhw
-
Ну чомусь в Каліфорнії зараз стоп зі збором врожаю. Нелєгали не виходять на роботу на поля бо бояться перевірок (як наші від тцк). Те що ти зашерив це не масово і не прямо зараз готовність замінити всіх сію хвилину. Окрім того, я ж умовно написала. Секторів економіки багато не лише сг одне
-
Правдоподібно
-
Хм. Зігу наче маск кидав. Ультра правим його робить ізоляціонізм чи протекціонізм? Жодне з них не є унікальною ознакою правих чи лівих. Чи те що він запровадив 2 гендера?
-
Те що америка лише для американців (білих). Те що світом має керувати не право, а сила, і кордони можна змінювати силою (не продасться гренландія то військовим шляхом не виключаємо). Те що він вважає путіна приміром лідерства. Те що йому імпонують лише ультраправі лідери в ЄС. Ну а маск то просто ідентичність поглядів
-
Ші в першу чергу бере на себе більш кваліфіковані професії а збирати врожай на полі то ще треба андроїдів наклепати навчити ботів робити фізично рухати предмети координувати ці рухи
-
От вам і погляди однакові обидва фашисти. Один зігує за двох
-
А шо Трамп же трахав якусь там ескортницю а може модель. а в маска матір теж модель наче то де гарантія шо Трамп не пхав свій піструн і в унеї))
-
Може маск то трамповий бастард
-
1)Ну наче він не казав про білих ні де. 2)Про право наче як давно було відомо це не заморочка особиста трампа .США не приймають участі в міжнародному суді. Саме тому ніхто не поніс покарання за всі військові злочини у В'єтнамі наприклад . 3) Пиздіти про Гренландію не мішки ворочати. 4) AFD не ультра праві. 5) Вузьколобий англо саксонський расизм він сильно далекий від того що ми звикли називати "ультра правим". Для них умовні Ірландці, Італійці, і тд. Не сильно то і білі. P.S.: Трамп довбойоб і я з цим погоджуюсь. Але просто інкременувати ознаки умовного фашизму країні яка його перемогла не те щоб вірно у світі того що я написав вище.
-
Факт
-
2017 рік, far right