(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну я взагалі не юзав ніколи такого плану перекази, якщо там вкащаний SWIFT код це не означає що я тільки так можу?
-
1. Він казав що америка для тих хто її побудував (а це мається на увазі білі) 2. та 3. Про право зміни кордонів силою це є 4. Про АФД - вони хто центристи?) Ти що загугли не здатний. Це поміш правої та ультраправої ідеології. Трамп ультраправий і ми ще хлєбньом усім світом його програму
-
Справа зверху якщо на профіль натиснути і прогорнути вниз - буде кнопка USD accounts, якщо э преміум - це безкоштовно, якщо немає то 10 доларів на місяць, але це трейдинг аккаунт наче і це не рятує від конвертації за 1.5%, але якщо десь конвертувати за більш лояльний fee і просто завести на WS то працює)
-
Ходил в отделение банка и делал по IBAN, на самом деле как угодно можно, просто из приложений нет, оно тут тупо никому не надо было
-
Якось ти бездумно вішаєш ярлики, якщо тобі так легше жити хай так і буде. Лесбійка яка каже "бум ласка давайте щось вирішемо з арабськими мігрантами" і дід який намагається стимулювати внутрішнього виробника це тепер ультра праві
-
в EQ банк апці почав процес і там каже в розділі інтернешнл трансфер - powered by Wise )
-
ну у мене і гривні на укр картці є і кади\юсд тут. Може можна з канадського банка по айбану заслати?