(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я после любого шлю если нет ответа неделю
-
але ж це зі сторони так тупо... вони з ввічливості запрошують на наступний етап чи реально може дійти до офера?
-
Буквально сегодня слал. Прошло 7 дней молчат. Написал спросил как дела, назначили следующий раунд 🤷
-
в понеділок було перше технічне. рекрутер з агенції після цього подзвонила і сказала щоб я тому, хто зі мною спілкувався (CTO), написав thank you емейл, в якому попросив подякувати всіх, хто приймав участь
-
Це після скрінінгу чи після технічного?
-
Сидить собі менеджер і думає: блін, цей чел нам підходить, але ж я гордий, не можу писати перший... якщо він не напише, то ми візьмем слабшого кандидата. 🤯 Чи то варто розглядати як додатковий фільтр? Хто не написав follow-up - не дуже зацікавлений в нашій компанії?
-
Тобто виходить, що по-правильному, треба писати в той же день після технічного тому, хто його проводив. А рекрутеру писати через тиждень після будь-якого етапу і запитувати як вони там без мене поживають?
-
ну конкретно цей рекрутер сказала "в нас в Канаді так прийнято". але там серйозна промислова організація, цікавиться освітою і тд. а я б тут більше інсайдерів хотів послухати щодо цих питань. гірше мабуть все одно не буде.
-
Appreciate it.
-
забавная там риторика кстати, прям видно что респы писали)
-
www.whitehouse.gov/fact-sheets/2025/01/fact-sheet-president-donald-j-trump-enforces-overwhelmingly-popular-demand-to-stop-taxpayer-funding-of-abortion/
-
Не вижу ничего тупого. Мне нужна работа им нужен человек
-
В этот раз после технического