(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
A BIRN investigation has uncovered instability in Romania’s military procurement, with millions of euros in contracts awarded to questionable companies since 2022. Many of these firms were created just before tenders, had little experience, or were linked to corruption schemes. For instance, the 53rd Commando Battalion ‘Smaranda Brescu’ awarded €370,000 in contracts to Area Best Construct SRL, a company founded in 2022 with just four employees and annual revenues of €83,000. Overpriced purchases included beds at €294 each, well above market rates. Similar cases emerged in Sibiu, where a €600,000 contract went to Ghallard SYS SRL, founded 15 months before the tender, and in Olt County, where Helen M Construct SRL won a 179,000 lei contract just three months after its creation in July 2023. Some of these firms have ties to tax evasion and corruption. Clemans SRL, which secured 21 military contracts, is under investigation for unpaid taxes amounting to nearly €500,000. Despite the Defence Ministry announcing audits in 2022, no concrete results have been made public. Nation Europa | Share news
-
Такаю як у 2008
-
Вирішив я тут піти трохи ноги розім'яти (єбобо) і вчергове порадів кмітливості канадців: вони кам'яну кладку, яка почала вивалюватись, вирішили закріпити фанерою! Просто на саморізи дошку прикрутили і найс. Такій винахідливості позаздрив би будь-який господар👍 А ще я вкотре впевнився, що тротуари тут існують виключно для того, щоб песики могли випорожнитись не відходячи далеко від дому. Адже пішки тут ніхто не ходить, бо для пересування є автомобілі, а для спорту спортзали. Тому сніг чистити то дурна справа, все одно розтане 🤷♂ А щоб остаточно закріпити мою думку, що пішки ходити не варто - пішов дощик. Як тут кажуть - релакс 😊
-
Уранчика захотілося 😁😁
-
Усім привіт. Я шукаю людей 18+ на онлайн підробіток. Кажу все максимально чітко і прямо - мені потрібні люди, щоб робити верифікації в різних сервісах, під моїм керівництвом. Є відгуки та репутація, оплата в крипті або на картку. Також, якщо ви можете шукати людей, і не хочете робити особисто, теж можемо спрацюватися. контакт: @smth0is0coming
-
@sdwvit
-
Імхо, амекс кобальт маст хев. Також я би рекомендував додати якусь аероплан карту, наприклад тд аероплан інфініт. З таким комбо буде доступ до норм цін за поінти на рейси еір канада та її партнерів.
-
Це дуже філософське питання, коли є різниця між тим, щоб вбити купу клітин, коли гризеш нігті, чи зробити те ж саме під час аборту. Плюс ризик загинути під час пологів як матері, так і дитині, достатньо великий. І в цілому, аборти існували вже дуже давно, навіть ще в Біблії є згадка про аборт Подумайте про те, скільки людей ви вбиваєте в майбутньому, коли літаєте на літаку, що викидає купу викидів Подумайте, які ризики ви створюєте, коли виїжджаєте на дорогу і перевищуєте швидкість «бо всі так роблять», купляєте траки, бо вам їм продали сейлзи великих автомобільних компаній, яким це вигідніше (для порівняння - ці ризики такі ж самі, як і щомісячне падіння найбільшого пасажирського літака в світі лише в штатах) Якщо звертати увагу лише на аборти, то це трохи звужує коло реальних проблем. І аборти не вирішуються на рівні політики, в той час коли проблеми, подібні тим, що навів вище - вирішуються
-
Як на мене то взагалі нема сенсу брати всі ці карти з поінтами аеропланами і т.п. З гарними нарахуваннями коштують дорого. Плюс викуп поінтів дешевий і з умовами. Якось рахував подорож аірканада за поінти виходило дорого і довго, з витратами 1.5к той же кобальт в місяць. Аірканада взагалі дуже дорогий перевізник. Прийшов до того, краще брати картки безкоштовні саме тих сервісів які використовуєте і там більший кешбек або поінти, котрі в них же і витрачаєте або гроші на рахунок. Валмарт, костко канадіантаір та інше. Плюс це на кредіт скор має вплив коли більше кредиток.