(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Уранчика захотілося 😁😁
-
Усім привіт. Я шукаю людей 18+ на онлайн підробіток. Кажу все максимально чітко і прямо - мені потрібні люди, щоб робити верифікації в різних сервісах, під моїм керівництвом. Є відгуки та репутація, оплата в крипті або на картку. Також, якщо ви можете шукати людей, і не хочете робити особисто, теж можемо спрацюватися. контакт: @smth0is0coming
-
@sdwvit
-
Імхо, амекс кобальт маст хев. Також я би рекомендував додати якусь аероплан карту, наприклад тд аероплан інфініт. З таким комбо буде доступ до норм цін за поінти на рейси еір канада та її партнерів.
-
Це дуже філософське питання, коли є різниця між тим, щоб вбити купу клітин, коли гризеш нігті, чи зробити те ж саме під час аборту. Плюс ризик загинути під час пологів як матері, так і дитині, достатньо великий. І в цілому, аборти існували вже дуже давно, навіть ще в Біблії є згадка про аборт Подумайте про те, скільки людей ви вбиваєте в майбутньому, коли літаєте на літаку, що викидає купу викидів Подумайте, які ризики ви створюєте, коли виїжджаєте на дорогу і перевищуєте швидкість «бо всі так роблять», купляєте траки, бо вам їм продали сейлзи великих автомобільних компаній, яким це вигідніше (для порівняння - ці ризики такі ж самі, як і щомісячне падіння найбільшого пасажирського літака в світі лише в штатах) Якщо звертати увагу лише на аборти, то це трохи звужує коло реальних проблем. І аборти не вирішуються на рівні політики, в той час коли проблеми, подібні тим, що навів вище - вирішуються
-
Як на мене то взагалі нема сенсу брати всі ці карти з поінтами аеропланами і т.п. З гарними нарахуваннями коштують дорого. Плюс викуп поінтів дешевий і з умовами. Якось рахував подорож аірканада за поінти виходило дорого і довго, з витратами 1.5к той же кобальт в місяць. Аірканада взагалі дуже дорогий перевізник. Прийшов до того, краще брати картки безкоштовні саме тих сервісів які використовуєте і там більший кешбек або поінти, котрі в них же і витрачаєте або гроші на рахунок. Валмарт, костко канадіантаір та інше. Плюс це на кредіт скор має вплив коли більше кредиток.
-
В CIBC та NBC безкоштовні кредитки дають мало кешбеку. Платні (120-150 на рік) можут бути вигіднішими