(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але ж ми тут в чаті українців сидимо. В США там іще гірше все. Люди нахапуються кредитів на космічні суми
-
Коли в мене не було грошей я подорожував як бомж. Їздив на мотоциклі, спав в наметі. Готелі по 20 євро, душ на заправці, хавчик - сублімована їжа привезена з України. Але я подорожував і не зупинявся. Зумів побачити за пару років стільки скільки більшість людей за все життя не бачили. А хтось от бідкається і не їде подорожувати бо йому бач треба готель за 200 євро і похавати в рестичу за 100
-
Чого ти про українців? там графік по штатам
-
Це в німецькій здається заперечне слово в кінці речення стоїть, типу іде іде речення і в кінці - НІХТ
-
Так мало хто робить
-
О так, в них якось погано з цим
-
Якби вона дуже хотіла то мабуть так, але перед цим я б підготував її.
-
Це небезпечно. Дочку свою б відправив?
-
Я так і подорожувала теж раніше (правда в ейрбнб, але дешеві букала)
-
Ти кажеш подорожував бомжом то й всі можуть. Але то тільки для чоловіків підійде
-
Що типу хтось доїбеться? Дак я знаю багатьох жінок які подорожують світом і бомжують.
-
Тоді я знач не зрозумів в чому іронія?
-
Ні, треба звісно знати міру. Мені от нафіг дороге авто, але може в когось то мрія - ну то хай беруть
-
Ну так вона з тобою була, ти ж не жіночка
-
дак а що це значить? Жити останнім днем чи дивитися по бокам?
-
Я весь час подорожував з дівчиною/жінкою. Памятаю як ми весною коли була от така типу холодна погода але з яскравим сонцем милися з переносного душу в Ірландському лісі.
-
То шо можеш вийти на вулицю і машина зібьє, а ти ніде не був, накопичував кожну копійку
-
якось тут обговорювали, шо в Європі наймають джунів, а в Канаді хочуть 7-8+ років досвіду, бо тут дорого. Вирішив порахувати на прикладі Словенія vs Онтаріо В Канаді (Онтаріо) при ЗП в 100к чистими на руки 70к, тобто податок 30к = 30%. Компанія заплатить ще 4800. На місяць вийде 5835cad В Словенії при 66,7к€ (100к канадських) брутто зп чистими залишиться лише 27400€, податок 59%. Компанія заплатить ще 10700€ (16r cad). На місяць чистими 2280€ (3420cad) Витрати компанії в Словенії 77400€ або 116100cad, податок на прибуток юр осіб 19-22% Витрати компанії в Канаді 104800cad, податок на прибуток юр осіб (взято у chatGPT), наприклад в Онтаріо 26.5% (15% federal + 11.5% provincial). не думаю, що оті 4,5-7% меншого податку на прибуток компаній, з урахуванням вищих податків на зп робітників приблизно на 12%, мають вирішальне значення. Здається тут більше питання попиту і пропозиції.
-
А є ж коли людина кожну кожну копійку економить, прям на максимумі. (Знаю таких)
-
Local Purchasing Power in Ljubljana is 30.8% lower than in Ottawa. You would need around 6,254.0C$ (4,207.9€) in Ljubljana to maintain the same standard of life that you can have with 7,900.0C$ in Ottawa (assuming you rent in both cities).
23 Jan 2023, 01:02
631596/643494
about 2 hours ago