(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну и получить в ответ фразу "ты что не русский"
-
Я не квебечка
-
Начинали на укр но заканчивали на русском, так как большинство укр не бум бум на должном уровне
-
Ніт і не збираюсь
-
Тут теж згіни йщо не працює так - от ти в квебеку живеш - вже почала вдома говорити французькою?
-
В мене вчителька української розмовляла і поза школою українською, в Одесі. І математичка теж
-
Доречне питання, якщо порахувати скільки платиться проперті такс. І те що тут за все платити треба.
-
Жодного разу в Україні не була в кінотеатрі з російською мовою
-
Нашій теж десь стільки, в нас нормально біологію викладати почали лише в 9 класі, коли змінили вчительку на нормальну
-
Ну у меня тоже проблем не было с укр. Сдал на 10\12 как и русский. Смысл больше в том что кроме школы и сёл на востоке язык не много где использовался
-
Мені дуже пощастило, у мене ще в 94 році в ліцеї була дуже гарна вчителька мови та літератури, а також математик та історик, ще тоді викладали українською, шо для Дніпра було дивом на той час
-
uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9
-
В Торонто здається є так званий податок на «дощ»)))
-
В нас біологічка була дуже стара їй десь 80 років було
-
От то би читати про українські регіони на російській вікіпедії
-
Всі молоді вчителі розмовляли нормально українською, але в мене були питання чому в школах тримали вчителів доісторичного віку, що писали на дошці «Тєма урока: гріби» і вона реально не розуміла, що не так написала
-
Мені було 2-3 роки 😂
-
Я был во 2 классе 😄
-
В мене так знайомий працює інформатикою та завучем, але наскільки памʼятаю, раніше більше заробляв на ремонті ноутів
-
Мне было жаль украиноязычных людей что в технаре что в универе, они приехали откуда-то учиться и переходили на русский 😕 Ну тогда это было как само собой разумеющееся, сейчас я понимаю что это дичь
23 Jan 2023, 01:02
631659/643818
less than a minute ago