(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я за білецького тоді, гірше не буде а сша і рашка би охуїла. Чисто потролити їх
-
Класіка
-
Найгірше буде не за Залужного, думаю найгірше буде за Андрія, а за Буданова буде як є
-
Господи, всі три один одного коштують...
-
У цьому може критися пояснення санкцій проти Порошенка — підняти йому рейтинги, щоб у другому турі знову виграти в когось «старого».
-
«Якщо не Залужний, то Білецький чи Буданов»: УП опублікувала очевидні електоральні тренди. ⭕️Рейтинг Зеленського стабільно знижується. Залужний остаточно сформувався як головний конкурент Президента, а запит на військових колишнього воєначальника не обмежується. ⭕️Якщо ексголовком не захоче (або йому не дадуть) балотуватися, лідерами «другого вибору» можуть стати Білецький і Буданов або інші відомі військові діячі, які поки що «не вистрілили». ⭕️За більшістю можливих сценаріїв, як пише УП, президентське протистояння, найімовірніше, відбуватиметься між чинним президентом і «новим обличчям» — скоріше за все, з табору захисників. ⭕️Технологи Зеленського остерігаються протистояння з кимось новим, адже добре пам’ятають, як самі, будучи новими, легко «робили всіх разом». ⭕️У цьому може критися пояснення санкцій проти Порошенка — підняти йому рейтинги, щоб у другому турі знову виграти в когось «старого».
-
Зараз прийде качка і скаже що ви зрадойоб і поцінювач змов
-
танець перед клієнтом на релізі коли фронтенд тільки видно і здається все шо все працює і все добре а все інше треба ховати і дороблювати
-
Пожиттєві, доречі
-
Як до речі пояснили санкціі проти порошенко?
-
Білецького ніхто не вибере, це буде другий Ярош, може 1.2% набере і все
-
Маю право відмовитися
-
Не вважаю публічні роздуми на цю тему безпечними
-
Так поясни свою думку
-
Я б відповів «сподіваюсь не дізнаєтесь чому»
-
Додомцю депортируют аж бегом
-
Спитай в ліберійців, чи щасливі діти там, які в житті крім насильства нічого не бачили.
-
А є хтось з прізвищем Бандера?
-
А чого білецький жопа?
-
А чого білецький жопа?
23 Jan 2023, 01:02
634025/646044
about 4 hours ago