(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Grand Caravan / Siena теж проблем таких не буде. Можна ще декілька дорослих посадити. А там ще трохи, і Sprinter можна брати про запас
-
maps.app.goo.gl/s1JMw6XkWE4gx8798
-
www.instagram.com/reel/DF7zsYsR7QZ
-
Дякую
-
QC Termemilano
-
Адміністрація Трампа звільнила сотні співробітників, які контролювали ядерну зброю – CNN За інформацією джерел видання, звільнення торкнулися співробітників, які працювали на об’єктах зі створення ядерної зброї, здійснювали нагляд за підрядниками та інспектували ядерні боєголовки. Скорочення також зачепили працівників штаб-квартири NNSA, які розробляли технічні вимоги та інструкції для підрядників, що займаються виробництвом ядерної зброї. Один зі співрозмовників CNN припустив, що причиною звільнень стало нерозуміння посадовцями Міністерства енергетики США важливості роботи цих фахівців 📰 підписатися
-
Якщо дійсно цікаво і любите лонгріди, можу порадити почитати про досвід пошуку і експлуатації 911 996 саме для подорожей з дитиною driver.top/car/37593
-
Це що двійник драйв.ру?
-
Так, але вони не люблять коли їх так називають 😄
-
Podium is hiring! (remote, Canada) Senior Software Engineer: job-boards.greenhouse.io/podium81/jobs/6612219 Senior Software Engineer - AI: job-boards.greenhouse.io/podium81/jobs/6631918 Software Engineer: job-boards.greenhouse.io/podium81/jobs/6608172
-
Даже если бы в БС что-то нашлось, судя по всему квоты на этот год всё….а что в следующем будет не известно
-
Ок а 3 роки ви чим займались no time to losers бляха, кордони блокували та занепокоювались?
-
Згадав. Взплакнув
-
Я той мульт ще на відіку дививсь
-
Я теж цей мульт пам'ятаю 🌚
-
Тут є хоч хтось молодий? 😁
-
Мажори, я по якому небудь ictv
-
Тільки Глеб мабуть залишився. Як в булі часи, старпери і далі в чатах зависають, а молодь вже тільки тіктоки дивиться
-
Вас тут наче хтось тримає і не випускає 🙄
-
Клята україна з її зерном, або клята русня з її іванами, 50/50
23 Jan 2023, 01:02
634413/647407
about 14 hours ago