(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну, з dev зайдеш
-
Нещодавно ходив в rbc теж хотів підняти бо тільки 2к ліміт, менеджер сам сказав що якщо платиш норм, то пофіг на 30% і вони самі потім запропонують без хард чеку
-
Та ні, не можна.
-
Робив Україну сильнішою раніше, на виборах працював у комісії, мабуть.
-
чи в чому претензія?
-
а що я тобі я сказав не так?
-
так я йому лише так відповів, бо чел багато вийобується
-
Там же для таких тупорилих там навіть написано, що можна більше 1 варіанта обрати😔
-
Є тула banofbot - там можна виставити кількість голосів і бан автоматично
-
вкрав у робочий слак
-
Ну нарешті закінчилося голосування та намічається срач
-
Саме прикольне це як качка організувала пол, де подивитися результат це не функція, а голос віддаєш. Відразу видно що досвід вже є у такому 👍
-
Зараз, по знижкам вдвічі дешевше вийшла поїздка, а вцілому наче такі самі ціни
-
Чувак ну це реально крінж - тобі не вистачає розумних людей і ти приходиш цим нерозумним людям тут це розказати. Це що самоствердитися типу я такий красивий і усний а ви всі тупі. Чи щоб що?
-
Через рік запросив в Scotiabank підняти з 5к до 8к. Підняли до 5500. В CIBC за 2 роки підняли з 2к до 4к
-
У мене після того як я натиснув подивись на результати голос врахувало і все. Ти відредагував якщо то великий молодець, але це так не працює, треба створювати наново.
-
Лол) що там по фактах? Створив опитування вже з "функцією подивитись результати" чи знову "я нікому нічого не винен"? Ти такий жалюгідний, що мені тебе навіть трошки шкода
-
🙂↔️.
-
то я і відповів, що не для того, щоб з ним спілкуватися
-
Якщо мене посилає качка і запитує нахуя я в чаті
23 Jan 2023, 01:02
635080/646990
4 minutes ago