(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так у Швеції відсоток муслімів більше
-
/algo
-
Якщо навіть вони сумісні, то як мінімум ви втрачаєте колір, а колір - це індикатор для вас, щоб розуміти наскільки засраний антифріз. А як максимум ви змішаєте хоч сумісні, але різні антифрізи та у вас буде мікс невідомо чого, може буде краще взимку, гірше влітку чи навпаки, або рідина втратить антикорозійні якості. Нафіга воно треба так робити, я не розумію, дешевше купити новий, та спати спокійно. Ремонтувати двигун в Канаді не вигідно.
-
Вкид: А хтось сумнівається що рано чи пізно Іслам буде скрізь або майже скрізь?
-
Дийкстры, да
-
Ислам был отличной религией когда только появился, потом чета решили хернёй заниматься
-
Я до того що хтось першим винайшов лампочку, хтось першим запровадив двигуни внутрішнього згоряння, зараз «час ШІ», то чому не може бути першої імперії і потужної системи яка вирішить що Іслам - не погана ідея?
-
Ось уривок з поеми Тараса Шевченка «Сон» (1844), який починається рядком «У всякого своя доля»: У всякого своя доля І свій шлях широкий: Той мурує, той руйнує, Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. Той тузами обирає Свата в його хаті, А той нишком у куточку Гострить ніж на брата. А той, тихий та тверезий, Богобоязливий, Як кішечка, підкрадеться, Вижде нещасливий У тебе час та й запустить Пазури в печінки, І не благай: не вимолять Ні діти, ні жінка. А той, щедрий та розкішний, Все храми мурує; Та отечество так любить, Так за ним бідкує, Так із його, сердешного, Кров, як воду, точить!.. А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята: «Нехай, каже, Може, так і треба». Так і треба! Бо немає Господа на небі! А ви в ярмі падаєте Та якогось раю На тім світі благаєте? Немає! немає! Шкода й праці. Схаменіться: Усі на сім світі — І царята і старчата — Адамові діти! І той… і той… а що ж то я? Ось що, добрі люди: Я гуляю, бенкетую В неділю і в будень. Цей уривок підкреслює різноманітність людських доль та шляхів, а також соціальну несправедливість, що панує в суспільстві. Шевченко критикує пасивність людей, які миряться з існуючим станом речей, і закликає до усвідомлення спільності всіх людей, незалежно від їхнього соціального статусу. Окультуримо Срачівню. Для балансу сил у всесвіті😄
-
Нагадало таку фразу з минулого: «Дай дураку хрустальний х*й стерегти, так він і х*й розібʼє і руки поріже 😂» (с)
-
@amakovskyi