(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Linguistic and historical research has provided evidence that the Roma originated in the northern regions of South Asia, in particular the Punjab and Kashmiri regions of northern India [5,11].
-
youtu.be/4qRZmFYdozY?t=27
-
finder.switchtogbt.com/en
-
❗️США впервые с начала войны не стали соавторами проекта резолюции Генассамблеи ООН, призывающей россию вывести войска с Украины, - росСМИ. В списке авторов резолюции Вашингтона нет, хотя среди инициаторов значатся Великобритания, Франция, Германия, Канада, Швейцария, Польша и страны Балтии. Документ подготовлен к 24 февраля - годовщине вторжения. Украина 24/7
-
Підкажіть, а хтось стикався з відмовою в чайлд бенефітах через since you do not meet the residency requirement проживши в Канаді більше 18 місяців? Чи це треба щоб дитина прожила більше 18 місяців, в моєму випадку коли дитині виповниться 18 місяців?
-
Варто з ними звʼязатися, мова саме за вас або партнера, а не дитину
-
Вот я теж так думала, але тепер не знаю
-
В нас було так що ми робили через Wealthsimple разом. І з якогось дива на сайті CRA було подано тільки на мене, але не на дружину.
-
Так, я з січня 2023 працюю в Канаді
-
А ви робили tax в тому році?
-
Вишу зараз на лінії до них, може скажуть що саме їм не подобається
-
Ми через бухгалтера робили, і мені приходив окремо такс ретурн. Ну і мене бентежить що пише саме про резідентал статус
-
Ничего страшного не произойдет даже если зальёте 1л дистиллята. Да, температура замерзания подымется. Но не думаю что выше -20. К тому же - когда такая смесь замерзает - она не превращается в лёд сразу. Она превращается в кашу. Правда на будущее надо будет помнить, что там не те пропорции, и больше так не делать.
-
Когда он говорит типа access to healthcare is a human right например
-
Забавно что его многие коммунистом называют
-
Для багатьох це і є ідеї близькі до комунізма в якомусь сенсі. Оплачувати з твоїх податків healthcare для незрозуміло кого.
-
❗️США выступают против использования формулировки "агрессор" в отношении россии в новом коммюнике G7, - Financial Times со ссылкой на западных чиновников. Украина 24/7
-
Ну у немца может оказаться рабочая температура в 110-120 градусов. Я не уверен, что при такой рабочей температуре стоит экспериментировать.
-
Дивні ребята
-
Я дозвонилась до cra, вони кажуть що передивляться еліджібіліті, коли отримають фізичного листа, який мені відправляли для заповнення. Не дуже розумію чому відмова прийшла до того як цей лист до них прийшов
23 Jan 2023, 01:02
636259/646989
4 minutes ago