(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хеллоу 👋 В моїй компанії багато AWS Cloud вакансій і не тільки. Наразі горить Principal Data Architect в Канаді - www.linkedin.com/company/caylent/ #вакансії
-
Дивився якось документалку про пиздилки флотів під час WWII, щось нагадало це.
-
Гліб, памʼятаєш я тобі казав що угоди ніякої не буде?)
-
На трьох танкерах у Середземному морі сталися вибухи — всі вони нещодавно заходили в російські порти. Грецький танкер Seajewel був пошкоджений вибухом 15 лютого, коли стояв у порту на півночі Італії. Судно Seacharm постраждало від вибуху біля турецького порту Джейхан наприкінці січня. Судно Grace Ferrum отримало пошкодження в лютому біля берегів Лівії. Причини вибухів невідомі. Згідно з даними відстеження суден і джерелами Reuters, усі три судна нещодавно заходили в російські порти.
-
А де якщо OpenAI до прикладу лімітує доступ, до прикладу, лише з країн * до своїх продуктів. Тоді NA буде десь на * років попереду EU, якщо ті не матимуть відповідних своїх рішень. Ну або EU Китай змусить користуватися комуністичним дікпіком діпсіком.
-
А я год назад говорил брать стоки рейнметала - сделали бы 164% уже
-
Хоча Маск може сказати тоді «тю, так я вам он на орбіті вже інфру підняв, прайс х10, distributed tracing and advanced ai filtering з коробки - користуйтесь на здоров’я» 😂
-
До речі от реально red flag 🚩 по світовій війні буде тоді коли інтернет їбануть між EU та NA
-
но это глобал то есть и с Америкой чисто европейского нет похоже
-
SHLD - Global X Defence Tech ETF