(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну хоч один кейс то має бути
-
а тоді не було еліт?
-
Почитай про французьку революцію
-
Не зрозумів питання. Тебе цікавить як це сформували? Я ж наче казав що за французької революції сталось хто сидів по який бік стола.
-
почитаю на досугє
-
Є закони в Каліфорнії і інших штатах які дозволяють "gender affirming care without parental consent". Вони наче ще не дійшли до операції на дітях без дозволу батьків, але багато хто за це вже адвокатував. Сам факт що є організації які намагаються це протиснути - це вже бляха дзвіночок зі дзвіночків. І ні, ніякий адекватний батько не буде чекати поки приймуть ці закони, він проголосує за когось типу Трампа, щоб цю фігню знищити наперед.
-
Ніт, не деякі клініки, а всі приватні клініки. Приватна стоматологія на високому рівні. В державній теж була, але давненько. Не пам'ятаю
-
Десь так і нашим батькам срали в голову - нато прийде і всіх геями зробить. Час іде а методички не міняються.
-
методи структуризації
-
де філософія ділить на правих і лівих
-
я запитав приклади робіт
-
ти кажеш, що філософи описували термінологію правих і лівих
-
Є різні філософи правого і лівого толку в залежності від ідеї які вони поширюють. Із правих саме банальне це Ніцше. Мені наприклад подобається Євола. З відносно лівих непоганий Макс Штирнер.
-
Ну вочевидь, що у наших людей які виїхали давненько з України, враження залишилися на момент виїзду. А те, що світ не стоїть на місці, то таке. Щось я не думаю, що ти приїздила в Київ і бігла до стоматологів потестить сервіси
-
Це соціальні теги для divide and conquer
-
Звідки ти знаєш про середньостатистичного? Є опитування?
-
вочевидь у нас різне розуміння словосполучення «високий рівень»🤷🏼♀️ тому agree to disagree
-
Немає прикладів де це вже зробили. Але є система яка намагатися це легалізувати. Я голосував би за того хто подібну системи виріже на корою, щоб навіть не було намагань. Крапка. А не чекав би поки легалізують.
-
Сухий закон мав зворотній ефект
-
Пруфи то будуть?
23 Jan 2023, 01:02
636534/647407
a day ago