(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це що за канадська компанія така де проводять інтервʼю російською?
-
"Unfortunately, hiring needs have shifted, and at this time the hiring team feels there are candidates with a stronger mix of skills and experiences that align with the positions we are currently filling. That being said, we will actually not be moving forward with your application at this time. "
-
Ще виливають вже куплений амер віскі на знак протесту
-
Канадцы терпилы. Они как русня сидят на кухне и обсуждают плохих политиков
-
А на велику рос культуру деякі дро****
-
Я понял, в любом случае, спасибо!
-
ну хитрый кейс, не буду ничего советовать, бо не знаю(
-
Вони не імперці
-
Там вроде надо в момент подачи находиться
-
Я не думаю що канадці набагато моральніші
-
Влаштувався на роботу та став insider threat 🤫
-
Перші етапи були англійською, із канадцями. Semperis, ось вакансія - www.linkedin.com/jobs/view/4136863959, я пройшов до технічного, де зустрів “наших”
-
я пам’ятаю в сусідньому чатику був чувак з росії, але він вже отримав громадянство сша і змінив ім’я, щоб не асоціюватися з рф.
-
шо він з росії але зараз в сша з 2022 року, чому б так )
-
ну і в мене не було бажання якщо чесно йти далі, знаючи що менеджер буде російська гніда яка поводиться як гніда)
-
Ну взагаліто і не знаючи про цей пакт все було очевидно а люди в той час були трохи креативніші:
-
Я запитав звідки в першого що законектився, бо фамілія була російська, та ні я пройшов його, точніше частину(кодінг), але дуже не охоче але іншу мене завалили по сесюрності питаннями, ну і той що мав би бути моїм менеджером сказав що сініори мають це знати, я хотів послати але 2 роки в канаді дали своє, я промовчав )
-
а что у вас уже полгода открыта эта вакансия? jobs.blazesoft.ca/jobs/Careers/731784000010066370/QA-Analyst-manual-?source=CareerSite я так понимаю её удаляют с сайта, потом заново заливают
-
ти ж сам так сам говорив про подивитися зі сторони, коли G-2 за шоу написала
-
ну це ок, щоб не палитись але триколор на фоні, це пздц
23 Jan 2023, 01:02
636808/647407
a day ago