Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 377.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t346268378T Offline
    t346268378T Offline
    potihoygrusti
    wrote on last edited by
    А я не можу усвідомити США ж не є членом верховного суду. І не виконує його постанов. Саме тому нікого не судили за злочини у В'єтнамі. А вони там творили повну діч яка навіть гірше ніж те що робила русня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman H
    wrote on last edited by
    www.pravda.com.ua/news/2025/02/22/7499560/
    1 Reply Last reply
    0
  • t337882617T Offline
    t337882617T Offline
    ⁣⁣⁣Ihor⁣⁣⁣ 🇺🇦✙🍉
    wrote on last edited by
    В нього рейтинг по країні впав найшвидше за всіх попередніх президентів
    1 Reply Last reply
    0
  • t421032244T Offline
    t421032244T Offline
    Alex Shefer
    wrote on last edited by
    Так от сша главная польза это старлинки и разведка спутником. И все это понимали. В 23 году маск крутил старлинки, чтобы не атаковали Крым
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    А як можна зуб щіткою зламати. Мені просто цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Вкусити щітку сильно
    1 Reply Last reply
    0
  • t357972267T Offline
    t357972267T Offline
    Andrii シ
    wrote on last edited by
    Але я ще не чув про аудити з криптою. Якщо податкова почне задавати багато питань, люди просто перестануть репортити крипту боячись про те що попадуть на повний аудит
    1 Reply Last reply
    0
  • t357972267T Offline
    t357972267T Offline
    Andrii シ
    wrote on last edited by
    Якщо говорити про валюти, всі великі транзакції репортяться в CRA. Нехай ви продали на мільйон $, а в декларації не вказано нічого, ні Capital Gain, ні Loss. Малоймовірно що все так прямо, математика не сходиться Якщо говорити про крипту, всі біржі репортять всі тразакції в податкову.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5855475953T Offline
    t5855475953T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    А як вони це відслідкують, якщо купив у них, а продав десь інде? Або навіть купив USDC, а потім ще 5 раз переконвертував в бітки, альткоїни і т.д. Я не проти сплачувати податки, просто цікаво, як це працює
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    Всеодно складно уявити. Щітки зазвичай з пластику чи дерева. Зуби ж покриті емаллю і мають бути набагато міцніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    Чесно кажучи я трохи скептично ставився до того що ти тут писав. Ну тобто я здогадувався що щось є але не вірив що прям так. Але сьогодні я дізнався чому у нас з роботи звільнилася одна жінка і переїхала в Північну Кароліну. Я то думав що через роботу а насправді через те що її дочці хотіли зробити операцію по зміні статі без згоди матері. З 14 р у нашому штаті таке можна робити без згоди батьків і вони навіть можуть не знати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    «Історія Челсі» – вперше з українським перекладом! 📅 Дата: 20-22 лютого ⏰ Час: 13:00 – 15:00 (EST) 📍 Онлайн Реєстрація Безкоштовно - Всі покази - www.eventbrite.com/cc/chelseas-story-4017053 З українським перекладом - www.eventbrite.com/e/chelseas-story-virtual-play-talkback-optional-ukrainian-translation-tickets-1228384955469?aff=odcleoeventsincollection&keep_tld=1 Цього року вперше віртуальний показ «Історії Челсі» буде доступний з українським перекладом (22-го лютого)! Ми вдячні MT Space за підтримку та можливість зробити цю важливу виставу доступною для української спільноти. Про виставу «Історія Челсі» – це потужна театральна вистава, заснована на реальних подіях, яка висвітлює проблему сексуальної торгівлі людьми та онлайн експлуатацію. П’єса розповідає про Челсі, звичайну школярку, яка потрапляє в пастку маніпуляцій, експлуатації та контролю. Через історію Челсі глядачі бачать, як працюють механізми вербування, як злочинці маніпулюють жертвами та які серйозні наслідки має торгівля людьми. Ця вистава була представлена в сотнях шкіл та громад по всьому світу, допомагаючи підвищити обізнаність серед молоді та дорослих. Після показу відбудеться сесія обговорення, яку проведуть Центр підтримки жертв сексуального насильства регіону Ватерлоо (SASCWR) та CMW разом із творчою командою вистави. Чому це важливо? Діти віком від 12 років у регіоні Ватерлоо стають жертвами сексуальної торгівлі, часто через маніпуляції та експлуатацію онлайн. У 2023 році Програма боротьби з торгівлею людьми SASCWR надала допомогу 135 особам, з яких 83% – молодь до 24 років, а 36% – діти до 18 років. Приєднуйтеся до перегляду та обговорення, щоб підвищити обізнаність та підтримати важливу справу! 📞 Потрібна допомога?   Канадська гаряча лінія з боротьби з торгівлею людьми: 1-833-900-1010   Цілодобова лінія підтримки SASC: 1-800-565-3750   Служби підтримки жертв у Ватерлоо: 1-888-579-2888 Цього року – вперше українською мовою! Долучайтеся!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Моя дружина разом з українським театром зробили переклад вистави на українську, а я допоміг з субтитрами Прошу підтримати переглядом, участь безкоштовна Дякую ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    «Історія Челсі» – вперше з українським перекладом! 📅 Дата: 20-22 лютого ⏰ Час: 13:00 – 15:00 (EST) 📍 Онлайн Реєстрація Безкоштовно - Всі покази - www.eventbrite.com/cc/chelseas-story-4017053 З українським перекладом - www.eventbrite.com/e/chelseas-story-virtual-play-talkback-optional-ukrainian-translation-tickets-1228384955469?aff=odcleoeventsincollection&keep_tld=1 Цього року вперше віртуальний показ «Історії Челсі» буде доступний з українським перекладом (22-го лютого)! Ми вдячні MT Space за підтримку та можливість зробити цю важливу виставу доступною для української спільноти. Про виставу «Історія Челсі» – це потужна театральна вистава, заснована на реальних подіях, яка висвітлює проблему сексуальної торгівлі людьми та онлайн експлуатацію. П’єса розповідає про Челсі, звичайну школярку, яка потрапляє в пастку маніпуляцій, експлуатації та контролю. Через історію Челсі глядачі бачать, як працюють механізми вербування, як злочинці маніпулюють жертвами та які серйозні наслідки має торгівля людьми. Ця вистава була представлена в сотнях шкіл та громад по всьому світу, допомагаючи підвищити обізнаність серед молоді та дорослих. Після показу відбудеться сесія обговорення, яку проведуть Центр підтримки жертв сексуального насильства регіону Ватерлоо (SASCWR) та CMW разом із творчою командою вистави. Чому це важливо? Діти віком від 12 років у регіоні Ватерлоо стають жертвами сексуальної торгівлі, часто через маніпуляції та експлуатацію онлайн. У 2023 році Програма боротьби з торгівлею людьми SASCWR надала допомогу 135 особам, з яких 83% – молодь до 24 років, а 36% – діти до 18 років. Приєднуйтеся до перегляду та обговорення, щоб підвищити обізнаність та підтримати важливу справу! 📞 Потрібна допомога?   Канадська гаряча лінія з боротьби з торгівлею людьми: 1-833-900-1010   Цілодобова лінія підтримки SASC: 1-800-565-3750   Служби підтримки жертв у Ватерлоо: 1-888-579-2888 Цього року – вперше українською мовою! Долучайтеся!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Моя дружина разом з українським театром зробили переклад вистави на українську, а я допоміг з субтитрами Прошу підтримати переглядом, участь безкоштовна Дякую ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Skenf
    wrote on last edited by
    Це що вона має зробити щоб почати її кусати
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    Може то електрощітка, вони іноді можуть вислизнути з руки, а зуб може без нерву (крихкий)
    1 Reply Last reply
    0
  • t337882617T Offline
    t337882617T Offline
    ⁣⁣⁣Ihor⁣⁣⁣ 🇺🇦✙🍉
    wrote on last edited by
    ^ @Katran91
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.