(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чесно кажучи я трохи скептично ставився до того що ти тут писав. Ну тобто я здогадувався що щось є але не вірив що прям так. Але сьогодні я дізнався чому у нас з роботи звільнилася одна жінка і переїхала в Північну Кароліну. Я то думав що через роботу а насправді через те що її дочці хотіли зробити операцію по зміні статі без згоди матері. З 14 р у нашому штаті таке можна робити без згоди батьків і вони навіть можуть не знати.
-
«Історія Челсі» – вперше з українським перекладом! 📅 Дата: 20-22 лютого ⏰ Час: 13:00 – 15:00 (EST) 📍 Онлайн Реєстрація Безкоштовно - Всі покази - www.eventbrite.com/cc/chelseas-story-4017053 З українським перекладом - www.eventbrite.com/e/chelseas-story-virtual-play-talkback-optional-ukrainian-translation-tickets-1228384955469?aff=odcleoeventsincollection&keep_tld=1 Цього року вперше віртуальний показ «Історії Челсі» буде доступний з українським перекладом (22-го лютого)! Ми вдячні MT Space за підтримку та можливість зробити цю важливу виставу доступною для української спільноти. Про виставу «Історія Челсі» – це потужна театральна вистава, заснована на реальних подіях, яка висвітлює проблему сексуальної торгівлі людьми та онлайн експлуатацію. П’єса розповідає про Челсі, звичайну школярку, яка потрапляє в пастку маніпуляцій, експлуатації та контролю. Через історію Челсі глядачі бачать, як працюють механізми вербування, як злочинці маніпулюють жертвами та які серйозні наслідки має торгівля людьми. Ця вистава була представлена в сотнях шкіл та громад по всьому світу, допомагаючи підвищити обізнаність серед молоді та дорослих. Після показу відбудеться сесія обговорення, яку проведуть Центр підтримки жертв сексуального насильства регіону Ватерлоо (SASCWR) та CMW разом із творчою командою вистави. Чому це важливо? Діти віком від 12 років у регіоні Ватерлоо стають жертвами сексуальної торгівлі, часто через маніпуляції та експлуатацію онлайн. У 2023 році Програма боротьби з торгівлею людьми SASCWR надала допомогу 135 особам, з яких 83% – молодь до 24 років, а 36% – діти до 18 років. Приєднуйтеся до перегляду та обговорення, щоб підвищити обізнаність та підтримати важливу справу! 📞 Потрібна допомога? Канадська гаряча лінія з боротьби з торгівлею людьми: 1-833-900-1010 Цілодобова лінія підтримки SASC: 1-800-565-3750 Служби підтримки жертв у Ватерлоо: 1-888-579-2888 Цього року – вперше українською мовою! Долучайтеся!
-
Всім привіт! Моя дружина разом з українським театром зробили переклад вистави на українську, а я допоміг з субтитрами Прошу підтримати переглядом, участь безкоштовна Дякую ❤️
-
«Історія Челсі» – вперше з українським перекладом! 📅 Дата: 20-22 лютого ⏰ Час: 13:00 – 15:00 (EST) 📍 Онлайн Реєстрація Безкоштовно - Всі покази - www.eventbrite.com/cc/chelseas-story-4017053 З українським перекладом - www.eventbrite.com/e/chelseas-story-virtual-play-talkback-optional-ukrainian-translation-tickets-1228384955469?aff=odcleoeventsincollection&keep_tld=1 Цього року вперше віртуальний показ «Історії Челсі» буде доступний з українським перекладом (22-го лютого)! Ми вдячні MT Space за підтримку та можливість зробити цю важливу виставу доступною для української спільноти. Про виставу «Історія Челсі» – це потужна театральна вистава, заснована на реальних подіях, яка висвітлює проблему сексуальної торгівлі людьми та онлайн експлуатацію. П’єса розповідає про Челсі, звичайну школярку, яка потрапляє в пастку маніпуляцій, експлуатації та контролю. Через історію Челсі глядачі бачать, як працюють механізми вербування, як злочинці маніпулюють жертвами та які серйозні наслідки має торгівля людьми. Ця вистава була представлена в сотнях шкіл та громад по всьому світу, допомагаючи підвищити обізнаність серед молоді та дорослих. Після показу відбудеться сесія обговорення, яку проведуть Центр підтримки жертв сексуального насильства регіону Ватерлоо (SASCWR) та CMW разом із творчою командою вистави. Чому це важливо? Діти віком від 12 років у регіоні Ватерлоо стають жертвами сексуальної торгівлі, часто через маніпуляції та експлуатацію онлайн. У 2023 році Програма боротьби з торгівлею людьми SASCWR надала допомогу 135 особам, з яких 83% – молодь до 24 років, а 36% – діти до 18 років. Приєднуйтеся до перегляду та обговорення, щоб підвищити обізнаність та підтримати важливу справу! 📞 Потрібна допомога? Канадська гаряча лінія з боротьби з торгівлею людьми: 1-833-900-1010 Цілодобова лінія підтримки SASC: 1-800-565-3750 Служби підтримки жертв у Ватерлоо: 1-888-579-2888 Цього року – вперше українською мовою! Долучайтеся!
-
Всім привіт! Моя дружина разом з українським театром зробили переклад вистави на українську, а я допоміг з субтитрами Прошу підтримати переглядом, участь безкоштовна Дякую ❤️
-
-
-
^ @Katran91
-
чесно кажучи, є багато інших варіантів зробити собі шкоду в 14 років, особливо в американській культурі, де тема сексу до 18 є табуйованою, хоча всі знають, що це є + мені здається, що це трохи несправедливо дитину в цьому випадку робити суб'єктом "дітям робити щось", "її дочці хотіли зробити". То це вона чи він хотіли зробити, а не хтось хотів зробити. Я розкажу особисту історію - знаю одну американку особисто, в якої не було можливості зробити операцію такого типу в дитинстві (тоді це ще було нелегально всюди), то вона (чи вже він) знаходила нелегальні методи гормональної терапії, і все одно коли виросла, зробила операцію. Власне, проблема заборон таких, в цілому, особистих речей, як наркотики, аборти і операцій по зміні статі, в тому, що їх заборона ніколи не призводила до відмови тих, хто цього хотів, але призвело до криміналітету, зростання смертності матерей і новонароджених дітей (наприклад тих, кого покидають на смітнику), або ж до нелегальних методів зміни статі. Краще це контролювати, а не забороняти, і ті, хто таке захочуть зробити, все одно це зроблять. Зв'яжіться із цією жінкою через 4-6-7 років, і дізнайтесь як справи в її доньки.
-
Вибачай звісно але це хуйня. Бухати знач в штатах можна з 21 бо це відповідальність а змінювати стать без згоди батьків з 14. Я чесно думав що це піздьож, але сьогодні ми проговорили цю тему і я охуїв що в багатьох колег є хтось хто стикався з цією проблемою тут. В 14 років людина переживає складний період статевого дозрівання і давати, хоча навіть не просто давати а заохочувати робити таку хуйню це злочин. Виросте - хай робить скільки хоче і що хоче.
-
Мені здається більше underage мають зброю аніж зробили операцію по зміни статі. То в одному випадку людина сама за себе вирішує своє життя (хоч в такому молодому віці), а в іншому може забрати (і випадки не поодинокі) життя інших. Краще би заборонили зброю у вільному продажу аніж людям робити операції.
-
Тому що ми банда