(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вибачай звісно але це хуйня. Бухати знач в штатах можна з 21 бо це відповідальність а змінювати стать без згоди батьків з 14. Я чесно думав що це піздьож, але сьогодні ми проговорили цю тему і я охуїв що в багатьох колег є хтось хто стикався з цією проблемою тут. В 14 років людина переживає складний період статевого дозрівання і давати, хоча навіть не просто давати а заохочувати робити таку хуйню це злочин. Виросте - хай робить скільки хоче і що хоче.
-
Мені здається більше underage мають зброю аніж зробили операцію по зміни статі. То в одному випадку людина сама за себе вирішує своє життя (хоч в такому молодому віці), а в іншому може забрати (і випадки не поодинокі) життя інших. Краще би заборонили зброю у вільному продажу аніж людям робити операції.
-
Тому що ми банда
-
Тут проблема в тому, що якщо людина буде змінювати стать то чим раніше це буде зробленого тим усе пройде гладкіше і буде менше наслідків для здоровья. P.S. Я не виступаю з якоюсь позицією по йому питанню, американці самі все розрулять.
-
🤔Маєте, що сказати Трампу і світу? Є така нагода. The Guardian хоче почути українців Британське видання збирає думки українців — як тих, хто в Україні, так і з діаспори — про вибори, переговори з росією, роль Зеленського та Трампа у цих процесах. ➡️Відповіді можна залишити на сайті The Guardian або через WhatsApp і Signal. 📣Допоможіть зробити голос українців почутим — розкажіть друзям! Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Андрій розказав як роблять операцію хлопчикам то зрозуміло а дівчинці яка там операція? Пришити то не відрізати, щось не віриться в усі ці балачки про операцію без відома батьків. Це шо дитину викрадають, везуть в лікарню пришивають щось невідомо звідки взято і ввечері додому завозять?
-
Багато дітей потім жалкували що зробили перехід і потім робили його заново. Бо в 14 років ти ще не розумієш реальні причини що відбувається з тобою та твоїм тілом. Але,така ж рання фігня не лише в штатах. У мене тут в ВС є знайомі з Харкова, їх син з 12 років приймає терапію для зміни статі. Батьки правда, підтримають його(її). В ВВС читала що в Британії так само.
-
Та там виходить, багато причин. От дівчина перейшла до чоловічої статі бо їй подобалися дівчата. Що вона лесбійка вона зрозуміла пізніше. Інша боялася чоловіків та їх уваги і теж зробила перехід і пожалкувала, і таких випадків багато. Моя думка що до 18 як мінімум потрібна заборона, бо дитина не зріла. Я думаю так і буде колись
-
Тому в мене і нема позиції по йому питанню. А багато це скільки відсотків?