(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Опять же. Подписать сегодня и 4 года отдавать небольшие суммы, а потом пробовать договориться с новой администрацией или перевооружиться за это время и кинуть америкосов
-
Там отдали чуток бабок и она больше нигде не фигурирует. Руснявая Тимошенко
-
Они просто забыли про tass.ru/proisshestviya/1951002/amp
-
Важко знайти навчання, яке реально зацікавить дитину? ✅ Діти обожнюють наші заняття! Бо тут вони: 🎮 Створюють власні ігри (а не просто грають в чужі). 🎨 Малюють ілюстрації на планшеті (а не в зошиті). 💬 Говорять англійською у реальних ситуаціях (а не просто зубрять правила). ✨ Спробуйте – ваша дитина буде в захваті! 📩 Напишіть “+”, і ми все розповімо!
-
Один наркоман аутист, другой алкаш. Они не общаются, но репостят друг друга. Надо будет нетфликсу подать идею
-
Я також 😅 Все було ок, чистив нічого підозрілого не відбувалося, нічого не притискав і тд, а потім виплюнув кусок зуба, в заключенні прописана щітка та її модель або дуже жорстка їжа, а ми таке навіть не їмо. Вони отримали щітку раніше ніж я пішов відремонтувати зуб, але вже після консультації, та підтвердили, що проблема з щіткою. Треба також додати, що це був відремонтований зуб (пломба), але я з ним вже років 6-7 був та ніяких скарг, тріщин чи сумніву в ньому, та відколовся саме зуб, пломба залишилися на місці. Також хочу додати, що ми придбавли дві щітки та щітка дружини звучала по іншому ніж моя, але якщо порівнювати з oral-b вона підвищувала чутливість, хоча нічого такого в дружини раніше не було. Так що висновок такий, що можете купити і буде ок, а може і не бути.
-
Заголовок клікбейтний, але не зовсім відповідає дійсності
-
Забули один нюанс