(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Интернет все помнит
-
Ты это рассказывал уже)
-
Тобто це типу щітка яка вібрує? Ну тоді теоретично вібрація могла таке спричинити. А взагалі тут в США я коли став відвідувати дантиста то дізнався що по сучасних протоколах вони ставлять коронку після будьяких серйозних втручань в зуб типу видалення коренів чи масивних пломб саме по тій причині що зуб уже не буде такий як він був і розсипеться з часом. А дехто навіть практикує встановлення імпланта після видалення коренів.
-
Так але від інших такого не було , вона вібрувала по іншому ніж така сама щітка (дружина купила дві), порівнювали вже після того, як все сталося. А що до лікування, це все дуже спірно, під коронкою воно все гниє, її вже можна ставити коли зуб все та тоді вже краще імплант, хоч видно буде що з ним відбувається 😅
-
З однієї сторони так. З іншох сторони у мене була ситуація коли під таким зубом згнила кістка. І тоді ставили імплант і робили спеціальну терапію. Можна скільки завгодно сперечатися на цю тему а можна просто подивитися на те які зуби в американців а потім на те які в українців.
-
Як мені пояснювали вони тут не граються, не бачать вони сенсу ставити пломби, коли ще в Україні мамі робили вона захотіла коронку, це мол красивіше та краще, через декілька років на прийомі у стоматолога він сказав, що щось вона йому не подобається та треба підіймати та переробляти, зуб псується, через декілька днів почалася війна, мама досі думає чи переробляти, а той стоматолог перший виїхав та й взагалі мало хороших залишилося але добре , що вона не почала тоді цей процес, бо це справа не на один день