(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я хз как кто, но мне нравится его подход.
-
США до речі вже в історії один раз заенфорсили вибори під час війни в Країні. Називалась та країна В'єтнам. Закінчилось все хуйово.
-
Когда и при каких обстоятельствах?
-
Кіно і музику я не враховую, то ізі мати спільні вподобання. А от спробуй обговорити навчання чи виховання дітей😁 Отут ми завжди не праві і відсталі)) Кажу, я запасаюсь попкорном, як ви будете своїх дітей виховувати. Бо зараз отримую відповідь "Не знаю як, але не так". "Ви дорослі, маєте знати"🤌😁
-
Бля, Глєб, ти такий Глєб, я звістно радий, що ти хоч намагаєшся зрозуміти як воно все працює, але трясця, загугли, що потрібно, щоб внести зміни до конституції України, а саме в розділ констітуції про вибори і зрозумієш, чому люди, які кажуть, що не буває тупих запитань не праві.
-
-
Стаття 156. Законопроект про внесення змін до розділу I "Загальні засади", розділу III "Вибори. Референдум" і розділу XIII "Внесення змін до Конституції України" подається до Верховної Ради України Президентом України або не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України і, за умови його прийняття не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України, затверджується всеукраїнським референдумом, який призначається Президентом України.