(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Діти завжди між собою сруться. Принаймні я з братом завжди бився, хоч і різниця 4 роки. При чому сралися на любі теми, то іграшку не поділили, то батькам розповів те що не треба було, то ще якась фігня. З віком це проходе і замість бійки ми просто спілкуємся і намагаємось один одного палко переконати, або просто погоджуєшся бо вже нема сил спорити )
-
пізно почав трохи
-
Тому що его є у всіх, і це один з простіших способів його погодувати
-
І на що це, на вашу думку, впливає? (це типу моє до вас друге запитання)
-
Цікава тема. А його взагалі варто годувати чи не варто?
-
Поставка оружия Израилю очистило очень много складов от тонн старого оружия. Выдавались гранты и покупалось оружие. Несмотря на «потерю» денег, экономика развивалась и оружие улучшалось проходя реальные боевые условия.
-
Там не совсем лобби. В иудействе есть такой прикол, что если ты не живешь в Израиле, ты должен платить за это. Донатить по простому.
-
Та я знаю, що то має з часом пройти. У мене теж є сестра, з якою ми постійно сралися в дитинстві. Потім подорослішали і знайшли кого іншого звинувачувати. Але поки що у всіх срачах моїх дітей винуваті батьки, тобто ми😁 Я ж кажу, запасаюся попкорном і сподіваюсь, що у кожного буде мінімум по 2 дитини, щоб мені показати, як треба було виховувати😁
-
В мене не було сестер та братів🤷🏼♀️, і я вирісла в тиші. Тому як тільки децибели наростали, я брала і будувала їм нашвидкоруч паркан з іграшок, та ігрова кімната ділилася на дві - все, ви не можете спілкуватися, грайтеся окремо і щоб я не бачила що ви зайшли на інший бік. А їм же нудно самим😝 приходять, просять - ми домовилися, зноси паркан пліз))