(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там не совсем лобби. В иудействе есть такой прикол, что если ты не живешь в Израиле, ты должен платить за это. Донатить по простому.
-
Та я знаю, що то має з часом пройти. У мене теж є сестра, з якою ми постійно сралися в дитинстві. Потім подорослішали і знайшли кого іншого звинувачувати. Але поки що у всіх срачах моїх дітей винуваті батьки, тобто ми😁 Я ж кажу, запасаюся попкорном і сподіваюсь, що у кожного буде мінімум по 2 дитини, щоб мені показати, як треба було виховувати😁
-
В мене не було сестер та братів🤷🏼♀️, і я вирісла в тиші. Тому як тільки децибели наростали, я брала і будувала їм нашвидкоруч паркан з іграшок, та ігрова кімната ділилася на дві - все, ви не можете спілкуватися, грайтеся окремо і щоб я не бачила що ви зайшли на інший бік. А їм же нудно самим😝 приходять, просять - ми домовилися, зноси паркан пліз))
-
Хочете сесію терапії? ) Десь там сертифікат гештальт-терапевта в мене був 😃 Але якщо і справді питання серйозне (в чому я дуже сумніваюсь, ви ж чийсь твінк, га?) - то варто чи не варто - не має сенсу питати, кожен, в кого воно є, буде його годувати неминуче, просто способи відрізняються, а немає тільки у просвітлених, і то не факт Впливає на те, наскільки его себе добре відчуває, шо в цілому транслюється на дуже багато речей, від ступеню відчуття щастя до фізичного здоров'я
-
Подякував 🤝
-
Тобто найгірша комбінація це щось дурне з високим его.