(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🤣😂😆
-
Я думаю що за шкалою пиздеця прибульці прилетять або в цьому році або у наступному, ну максимум через 2 роки.
-
Дякую Мене не було в Канаді більше ніж півроку, не було доходу в Канаді, не було й нема бізнесу, нерухомості, сім'ї (будь-якої) в Канаді.. Але все рівно незрозуміло по всіх питаннях вище як бути( В Канаду прилетів, якщо не помиляюсь, 26 березня, 4 квітня вилетів з Канади. З тих пір мене там не було. Планую влітку летіти вже на постійно. Виходить, якщо ви кажете, що я не резидент (навіть при умові, що в мене є sin, work permit, рахунок в канадському банку), то виходить що і декларацію мені зараз подавати не треба, навіть нульову?
-
Зеленский кричал на министра финансов США Бессента, он был не в себе, во время визита чиновника в Киев, когда они обсуждали сделку по месторождениям, - Financial Times со ссылкой на источники. Бессент потребовал от Зеленского подписать сделку прямо здесь и сейчас, но президент отказался, после чего заявил журналистам, "стоя рядом с заметно взволнованным Бессентом, у которого дрожали руки", что Киев обсудит сделку в Мюнхене с Вэнсом и другими американскими чиновниками. Украина 24/7
-
Якщо подавати декларацію в Канаді, "навіть нульову", то треба буде протікати весь закордонний дохід також. JFYI
-
Тобто в мене все ж є вибір між подавати і не подавати? Просто якщо брати до уваги слова Ігоря вище, я, виходить, став резидентом коли заїхав до Канади - приблизно 26 березня. І якщо дійсно став резидентом - резиденти мають подавати. Але пробув в Канаді десь 10 днів в минулому році, тобто значно менше ніж 183 дні, і виходить, наче як, що не є резидентом..
-
Я не думаю що треба паритись та подавати цю декларацію. * Не є фінансовою порадою :) Знайдіть СРА та замовте півгодини консультації.
-
Certified Public Accountant. Бухгалтер по-нашому. Саме вони допомагають із деклараціями, тощо. Можу дати телефон україномовних бухгалтерів за заповнюють декларації для мене та дружини
-
До дати кінця паспорта
-
Просто в ЕС нет коррупции и воровства. Там все честные:)
-
Еврокомиссия сообщила о хищении средств при закупке генераторов для Украины польской компанией RARS. Сумма хищений составила €91 млн, Польше придется вернуть эти средства из госбюджета, сообщает RMF FM.