(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мої здогадки що людина писала в аішку промпт, а коли аішка або казала що щось не ясно або видавала фігню, то людина тупо читала і задавала те саме запитання хоча ми вже його вже проговорили 3 рази + Бездумне читання без контексту яке тільки що проговорили
-
Вітаю! Маю таку ситуацію: подався на новий ворк перміт у середині Листопада, але не оплатив заявку, бо думав, що це ще безплатно. Зрозумів, що треба платити, оплатив у Лютому і додав чек до заявки. Підкажіть хто знає/стикався з такою ситуацією як краще зробити: дочекатись розгляду вже поданої заявки чи краще зробити нову і оплатити її заново, щоб в теорії нову заявку швидше розглянули?
-
И снова побьет министра финансов😂😂😂
-
Сподіваюсь, що для таких передбачено permanent ban в компанії 🙂
-
Багато компаній не можуть оформити вас з іншої країни, бо оформлення має бути з тієї країни де вас найняли з першого дня (і навіть з підписання документів) Тому часто це може бути причиною відмови
-
"Покращення"😂
-
Бо потім це багато документальної роботи, якщо вас наймуть на 3 місяці, наприклад, у Польщі, а потім у Канаді
-
Скаще запитай їх тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html Додай UKRAINE2022 першою строкою. Мені відповідали на наступний ранок
-
мене цікавить переїзд у межах однієї провінції але дякую, ця інкормація може буде для когось актуальна в чаті
-
Мій таймінг по подовженню WP :)