(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо 50-100 можуть вже бути запитання, а 20 можна за пару років зібрати в Україні без проблем
-
Студент може
-
Відчуття коли пішов на правильний напрямок на першу роботу
-
Хто його б до нього пустив 😂
-
Дружині)
-
Так, типу бандеромобілей 😏😉
-
І так завжди
-
Ось таке повідомлення мені прислали, тому маю припущення, що повністю віддалено) Оскільки документи у воєнний період обробляються за скан копіями, організація WES висунула нам принципові умови щодо прийому документів. Скан-копії ОРИГІНАЛІВ(НЕ ФОТО) повинні бути кольоровими та читабельними Кожна сторінка/сторона повинна бути відсканована окремою копією, рівно без скошення. Остання сторінка додатка до диплома відсканована з двох сторін. Надішліть на e-mail:скан копії документів згідно перерахованих вимог. В темі листа обов’язково зазначте номер заяви у форматі
-
Так далеко я ще не зайшла)) мені вже третій тиждень вони відповідають
-
Блін, виходить у лукашенка не можуть самі булочку розрізати 😂
-
Reference # та Transcript Request Form, яку можна скачати після реєстрації у WES
-
📛Киберпартизаны нанесли удар по Роскомнадзору Атака была произведена на компьютерную систему ФГУП «ГРЧЦ» (Главный радиочастотный центр). С начала войны эта организация следит за противниками российского режима в интернете, выискивает неугодные ресурсы, пишет доносы и пытается добиться блокировки сервисов. Киберпартизаны утверждают, что нарушили работу «главного кремлевского цензора» и получили огромное количество материалов, которые свидетельствуют о тотальной слежке за всеми, кто за последние 20 лет высказывался против Путина.
-
Атестат на апостиль не треба ,просто уточнюю що вони віддають
-
З універа забрати диплом, додаток , атестат і все. Далі - на апостиль