(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, IT-спільното Канади! 🇨🇦🇺🇦 Ми створили український додаток для майстрів б’юті-індустрії – Beauty Booking Biz. Він допомагає майстрам манікюру, бровистам, косметологам та іншим спеціалістам вести запис клієнтів, керувати розкладом та фінансами. ❌ В Україні досі багато російських програм, і майстри часто користуються ними. Ми ж пропонуємо українську альтернативу – зручну, надійну та створену саме для локального бізнесу. 🔹 Якщо у вас є знайомі майстри – розкажіть їм про нас! Це можливість працювати в сучасній та безпечній системі, розробленій українцями. 💡 У майбутньому ми плануємо розвивати платформу та створити карту майстрів, як flatfy.ua, щоб клієнти могли легко знаходити спеціалістів поруч. 👉 Посилання на застосунок: AppStore apps.apple.com/app/id6737522973 Дякуємо за підтримку та поширення! 💙💛 Сподіваюсь таке можна писати))))😁
-
Шо не розумієш? Це мабуть тому що ти не сіньор ще піду наймати справжніх сеніорів))
-
Треба гру аналог call of duty і трохи додай з sims4
-
А всі ці чуваки не пишуть ніфіга просто кажуть зроби як на букінг все
-
А скажіть, якщо в мене є діючий wp, але вже апрувнутий новий і я чекаю листа з новим wp, чи можно виїзжати за кордон або треба спочатку дочекатися нового wp? Скільки приблизно часу воно буде йоти до Торонто?
-
Бо мало згодовувати як писати ще треба контекст що ти хочеш написати рішення чого для чого навіщо і як а це вже треба щоб тз писали а ТЗ це вже клієнт робить чи роботодавець чи замовник чи продукт овнер
-
чому я молюсь господу, а ніхуя не змінюється - то ти молитви не ті читаєш, або не так. Тут так саме - чому це лайно не може написати код хоча б без використання неіснуючих функцій, які він сам придумав? Може воно тупе? Ні, то ти молитву промпт не так написав