(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мексика?
-
Так мы можем присоединиться к сша быстро:)
-
Еще может быть вывод войск из Европы
-
Ну они же хотят все войны остановить😂
-
Хочешь мира готовься к войне
-
TD підняв car insurance premiums на 10% з наступного billing period. Почав шукати щось дешевше, co-operators що offline що online пропонував таку ж ціну як і TD. SquareOne запропонував ціну на 13% менше ніж те що я платив в цьому і минулому році. Але я тепер все одно не задоволений. Хіба там буває що просто так дешевше? Типу через якийсь 3rd party noname купувати, потім певно спробуй ще отримай виплату. Хтось чув або мав досвід отримання виплат від брокерів(це певно те саме) або таких як square one(вони наче як resell роблять)?
-
$2650 2 BDR CONDO for RENT at the Lake Ontario 80 Marine Parade Drive, Toronto ON M8V 0A3 Available March 1st 2-кімнатна квартира в АРЕНДУ на озері Онтаріо. Вільна з 1 березня Квартира може бути з меблями. Будь ласка, перевірте потрібні вам місця та надішліть запит на зображення, та інформацію.
-
Хочу
-
Блін що знову знімати гроші з карточки?..
-
Одна з причин чому SquareOne дешевше тому що в них більш гнучкий онлайн калькулятор який дозволяє вибирати суми на той чи інший coverage. В інших(TD, Scotiabank) більш прості де вибаєш так чи ні і тому там потенційно краще покриття і відповідно дорожче
-
А ви ще досі не зняли?)
-
Це доволі популярна практика. Зазвичай страхові з котрими ти вже давно будуть піднімати ціну кожен рік ~5-20%, навіть якщо ти нічого не порушував і не робив клеймів; як вирішення цього - перехід на іншу страхову. В цьому питанні допомагають брокери (вони як агрегатори різних страхових). За роботу брокера ви нічого не винні, вони отримують свою компенсацію від компанії за те що привели клієнта.