(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я доволі часто їзжу на кемпнігі і деколи буває що хтось з сусідів шумний, особливо якщо з малими дітьми. Але ж як темніє десь к девʼятій вже всі затихають і можно посидіти у вогнища у тиші. Одного ж разу на сусідньому кемпсайті були такі що без зупину тринділи і вдень і вночі, вже десята, а вони ніяк не підуть спати вже. Ще й манера спілкування була така що вони говорили всі одночасно і тому намагалися один одного перекричати. То ж коли проїзжали мімо рейнжери я їм пішов сказав що екссесів нойз і все таке, вони записали мої дані, типа офіційне звернення. Потім підїхали і шось потерли з цими крикливими. Вистачило цього на хвилин 20. Вони продовжили тихо триндіти, але ж через те що треба голосніше один одного казати вони швидко вийшли на ту ж потужність. Десь о 23:30 я вже вийшов з палатки та перекрикнув їх шо мол було б добре якщо б вони розмовляли тихіше. Вони здивувалися и перепитали, я їм сказав вже менш по-канадськи шо треба тихіше бути бо я спатки хочу. Цього разу їх вистачило до ранка. Добре хоть не жаворонками виявилися
-
Доречі, поясніть на пальцях про трампо тарифи для канади. 25% це хто і кому і на якому етапі повинен буде башляти?
-
Це все походу наша айтішно інтелектуальна бульбашка, всі антітрампісти. А десь зовсім поруч цілий дівний світ трампістів, і їх же реально дохуя
-
Виходить що так, якщо розглядати тарифи і ціни на експорт як одне й те саме
-
Йопта, тобто стимул для того шоб амер імпортерам було не цікаво возити канадське
-
Але за шо? Тарифи ж я так розумію на канадський експорт в штати, тобто штати хочуть на 25% дешевше купляти?
-
Тарифы на импорт. Т.е. товар made in Canada на въезде в США становится на 25% дороже. Платит за это компания-импортёр, которая, разумеется, закладывает эти 25% в конечную стоимость, которую платит американский потребитель. Это делает канадские товары менее конкурентными на рынке, продажи падают, экономике больно. Хуже и тем и другим, зато можно показать увеличенные поступления в бюджет из ничего.
-
Ну якому етапі це важливе питання, не в курсі
-
Канада штатам