(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Краще вважати що ти невіглас by default ніж що ти експерт by default.
-
Я тут колись висловлював думку про Гренландію як потенційний космодром для місії на Марс - я був не правий, треба фізику було краще знати щоб зрозуміти що це була погана теорія)))))
-
Мені таке каже навіть європеїзований індус
-
а чого усі вважають, що ринок зхлопнеться для Канади відразу і повністю? ну буде якась частка товарів нереалізована, але ж не усі 100%. Буде якийсь надлишок та мінуса для Канадійського бізнесу. Але ж це знову не 100% іне миттєво. Інерція має місце. А поки воно буде усе розкручуватися - то там або ішак здохне, або падішах.
-
Криса по ходу менеджить Трампа, представник від олігархів
-
Це якщо ти 75 літній альфо-самец-мачо з маніакально нарициским синдромом, навколо якого п'ятірка найзаможніших людей світу, один з яких з розладами психіки і манієй вєлічія. Плюс безпринципна криса яка від краєнє-лівих да крайнє-правих поглядів готова скакати і мріє на наступні вибори за бабки психа стати презом-диктатором (венс)
-
Я думаю що оскільки трамп дійсно з розладами і маразмом, то вони зрозуміли на що можна давити (в уші вливати що він красивий, вумний і лише він може спасти світ і війну в Україні - більше не одна людина в світі і тд) і тим самим ним як куклою водяться. Він трішки самостійно хаос наводить бо дебіл. Але молода красива амбіційна команда там головне. Венс з бабками маска
-
Бо коли по етикету спілкуються найголовніші то нижчі посади мовчки слухають, там вийшло якось дивно, Трамп слухав а навалював Венс, президенту України