(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
шо за таймлайн
-
Ми на днях з новим стаді пермітом в якому була відмітка куает на малого отримали охіп без питань
-
Марін Ле Пен засудила призупинення американської військової допомоги Україні «Я вважаю, що безцеремонність цього рішення підлягає засудженню. Це дуже жорстоко по відношенню до українських солдатів, які ведуть патріотичну оборону своєї країни», — заявила Ле Пен в інтерв'ю газеті Le Figaro. Навіть проросійські консерви в ахої
-
Ніде не написано що це про хамас.
-
без позначки куает OHIP не дадуть. якщо в новому ворк перміті позначки немає - треба дзвонити в ірсс(що великий челендж) чи створити новий тікет(що може бути дуже довго). Вони повинні замінити на ворк перміт з позначкою.
-
Так, чувак в сервіс онтаріо казав шо якщо нема позначки куает то діють загальні правила, якщо є - роблять
-
Я видел, до этого было сказано поо это. Но теперь решили смешать все на всякий случай.
-
Тут надо полностью статью читать, а не заголовок www.lbc.co.uk/usa/politics/trump-issues-ban-on-illegal-college-protests-as-he-threatens-students-arrest/
-
Проблема саме в цьому. Про анті єврейські настрої я так розумію було в іншому документі а не в цьому. А завтра почнуть саджати всіх тих хто Україну підтримує. Це ж вже проходили з В'єтнамом
-
Ага, авторитаризм он такой. Использует предлог чтобы запретить все и сразу
-
Там была проблема не в протестах, а в том, кто их спонсировал и зачем
-
Щось згадуються слова батька ле пен
-
7 октября это последствия и тупого поведения израильтян, которые не хотят брать ответственность за то, что происходит вокруг и ведут себя как русня. Да, многие люди невиновны и не должно было быть 7 октября. Но чем сильнее жмешь, тем сильнее отдача.
-
10 год тюрми
-
Ну і найс свобода слова і оплот демократії)
-
И сша сейчас в ситуации Израиля перед 7 октября. Они сильные, им плевать на всех. Но океан им не помог в 2001. Америка так и не отплатила за 5 статью никому из союзников