(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Может Зеленскому тоже его хвалить и давать вкусняшку за правильные указы?:)
-
Я вам кажу, є шанси що у них там буде civil war.
-
Смішно що штати кажуть «ми хочемо бути сильними» тому будемо вкладатися в те що робить нас слабкими. Totally makes sense to me 🤣😂
-
❗️США готові вступити у війну з Китаєм, — очільник Пентагону «Ми готові», — заявив Гегсет в ефірі Fox News, коментуючи заяву Китаю про готовність до будь-якого типу війни зі США. Це трапилося на фоні введення мит Трампом проти КНР. Україна Online | Підписатись
-
🙃🙃🙃
-
Головне щоб не були готові до війни з Китаєм, а почнуть не з Китаєм, бо з Китаєм боляче 😂
-
Як раз саме час, державні інститути зруйновані, суспільство в шоці від булщіту і популізму. Кращого часу немає 🤣
-
Якщо хтось дивився і може підтвердити, що малося на увазі саме війна конвенційна (ябо ядрьона 😁), то кажіть
-
Не дивився, суто з benefit of doubt я думаю, що контекст у англійській мові важливий саме war over tariff threats, тобто першочергово може матися на увазі, що на зворотні тарифи будуть ще вищі тарифи США (як от трумп погрожував Канаді)
-
воно там зазвичай перед тим як ти запускаєш перевірку пише шо увага увага, цей чек ніяк не вплине на скор. ну так в інших сервісах пишуть часто, в еквіфаксі саме не знаю
-
Это меньшая из проблем с Гончаренко
-
треба мемчик з дрейком де буде - війна з рашкою? нєє. війна з китаєм? нее. Війна з канадою? Дааа