(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але tips по ходу не буде 😂
-
В мене профільна освіта в укр, але я б на магістра ще раз тут пішла. Тіко де грошей взять)
-
Ага...казах може ..є таке/
-
я только что к доставщику не вышел потому что у него в языках написано "English, Russian" Я как бы понимаю что скорее всего он норм, но блин))
-
Вони в своїй більшості мені нагадують австралопітеків (обличчям)
-
Та так...я вже починаю сичати коли чую російську на вулиці 😂 причому сама на ній ще розмовляю
-
А про комарів вже бачив?😂 Я так сміялась, коли дивилася коли ці важні чоловіки та жінки питали " яким чином комарі розрізняють українців та русню" 😂😂😂
-
я так чуть француза не убил, флаг похожий
-
Зараз русня заскрінить цей діалог і виставить з написом " украинци начали что-то подозоевать"
-
Кому не підходить укр освіта або непрофільна, просто не покличе на співбесіду. Випускники аля ліги плюща напевно працюють а конторах покруче і відповідно ми є не конкурентами їм ( в основному) . Тому розсилати і шукати , терпіння, вливаємося в канадський лайфстайл
-
Я непомітила, що укр освіта не підходить 🤔 вони ж все рівно на інтерв'ю будуть ганять. Хоча звичайно я не пробувала тягаться з випусниками стенфорду)
-
Так, але зрештою з часом знаходиш хто бере і з укр освтіою
-
З того, що я помітила - профільна освіта прям дуже її хочуть, краще phd
-
Ну краще ніж ніякого. Виглядає то так: 1) перші ліга (uoft, uow, uobc, uoc, mit, stanford, Berkeley) 2) з великим відривом друга ліга всі інші заклади північної Америки та відомі іноземні 3) просто якийсь no name , без освіти