(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А были времена, когда нато спасало арабскую страну Кувейт от Ирака.
-
ого прям как в Европе
-
Я его спросил зачем ему Гренландия, если сша не может дать ему даже 100 к и нормальной жизни. Исчез куда то
-
Увидел коммент обычного американца пол постом о Гренландии, около 30 лет. Говорит будет классно, налоги маленькие в сша. Я спросил где? Он говорит у меня зп 60 к и я плачу 14 к налогов.
-
Тут суть больше в том, что он бедный, но ему зачем то нужно сделать Гренландию тоже бедной😂
-
У Швеції просто зараз просувають законопроект, згідно якого месенджери Signal та WhatsApp будуть зобов’язані надавати уряду можливість читати зашифроване листування користувачів. У разі схвалення цього законопроекту, Signal вже пообіцяв залишити ринок Швеціі
-
США видалили сторінку про двосторонню безпекову угоду з Україною Угода про безпекову допомогу, підписана президентом України Зеленським та президентом США Байденом в червні 2024 року, передбачає військову підтримку на 10 років. Документ не потребує ратифікації Конгресу, що дозволяє будь-якому президенту США скасувати його в односторонньому порядку. @OstanniyCapitalist