(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А як вас просять оплатити депозит? Якщо через портал century 21 то не має бути проблем.
-
Я б радив задати їм всі питання які вас турбують і не платити поки не дадуть відповідь. Нам нормально відповідали на всі питання і роз'яснювали.
-
Centure 21 має дивну структуру, схоже на франшизу. Тому не дивно що Legal name (Doing busines as) може бути будь який, містити Century 21 або не містити у назві
-
🎬 Привіт усім! Я,Ксюша,разом із командою фахівців - організовую захопливий захід цього березня. Запрошуємо дітей віком від 8 до 17 років приєднатися до нашої безкоштовної онлайн-майстерні з відеомонтажу, в незалежності від досвіду. Під час заняття ми: • 🎥 Створимо власний відеопроєкт, додаючи ефекти та музику. • 🌟 Ознайомимося з можливостями програм CapCut, Filmora, Adobe Premiere, DaVinci Resolve та After Effects. • 🔍 Обговоримо, які професійні перспективи відкриває відеомонтаж у сучасному світі. • 😍 Наприкінці зіграємо в захопливу міні-гру на креативність. Наша мета — показати дітям можливості відеомонтажу та допомогти втілити їхні мрії у реальні проєкти. Кількість місць обмежена — лише 12! Щоб зареєструватися, напишіть слово «майстерня» у приватні повідомлення.
-
На WFH зовсім небагато часу пішло. Лендлорд сам прислав папірець, скільки за рік взяв у нас грошей. Напевно щоб у мене і нього в податках цифри зійшлися. Ютілітіз за рік було дуже легко порахувати, бо я кожен місяць веду бюджет. Т2200 на роботі давно ще заріквестила. Залишалося тільки прикинути робочу площу. Сподіваюсь, Wealthsimple її запам'ятав з минулого року, і не доведеться наново перераховувати. А іншим типу затрат бензину чи інтернетом я не заморочувалась
-
Всі ми останні півтора місяці
-
Наскільки пам'ятаю, для TFSA немає такс форми бо він не оподатковується. Для RRSP в мене була просто форма з контрібюшн за рік і все, це і так можна порахувати. Але я нічого з RRSP не знімав.
-
З контрібюшн RRSP там є нюанс що контрібюшн за січень - лютий йде в такс репорт минулого року, а з березня до кінця року в наступний. Тобто якщо ти цього року закинув наприклад 1К у січні, ти можеш його подати в такс репорт за 2024
-
В мене в IBKR для RRSP прийшло дві форми з контрібюшн, одна за січень-лютий 2024 інша з березня до кінця року. Якщо в тебе їх немає в такс документах мабуть краще запитати в сапорті IBKR
-
Ти уточнюй наступного разу, бо registered accounts багато різних 😊