(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І це завширшки
-
Або довжелезну червону краватку ?)
-
Дональд Трамп вирішив купити автомобіль Tesla, щоб підтримати Ілона Маска після падіння акцій його компанії. Президент США сказав, що купує автівку, бо вона є «чудовим продуктом», а Маск дуже допоміг його адміністрації, хоч деякі люди ставляться до нього «дуже несправедливо». Трамп оглянув п'ять автівок Tesla безпосередньо перед журналістами, стоячи неподалік Білого дому. Він сказав, що придбає одну і залишить її в Білому домі для користування персоналу, бо самому президенту заборонено водити авто.
-
Вже один фанат бабуілона затвітити встиг, що Трамп його реферал використав і купив сайбертрак: x.com/jeremyjudkins_/status/1899479232935330089
-
Хтось аплаївся на візу в сша з канади відносно недавно? як це зараз працює? я зареєструвався - написав бота який перевіряє слоти - але поки раніше ніж через рік немає хтось недавно аплаївся - як це працює - якщо я запишусь через рік чи прийде повідомлення на пошту що можна щаписатись на співбесіду швидше? колись щось таке чув
-
Хтось аплаївся на візу в сша з канади відносно недавно? як це зараз працює? я зареєструвався - написав бота який перевіряє слоти - але поки раніше ніж через рік немає - якщо я запишусь через рік чи прийде повідомлення на пошту що можна записатись на співбесіду швидше? колись щось таке чув
-
В звʼязку з переїздом здаємо квартиру: 🏠 2 bedroom + 2 private bathrooms 🚇 Будинок на Yonge/Lawrence. 6 хвилин пішки до Lawrence TTC Station 🛋️ Квартира обладнана всім необхідним + залишимо частину меблів. Два ліжка, кухонний стіл та стільці, та інше. 🗓️ З 15/31 березня по 31 липня. Далі контракт можна продовжити з ленд лордом 💵 Ціна: $2900/міс. Оплата за перший і останній місяць
-
✈️ Авіакомпанія Air India повернула літак до США на півдорозі. На борту забилися 11 з 12 туалетів. Єдиний справний розташовувався в бізнес-класі, ним могли користуватися близько 300 людей. Екіпаж лайнера був змушений повернутися до аеропорту О’Хара в Чикаго, штат Іллінойс. Air India пропонує пасажирам відшкодування за скасований рейс, однак не всіх це влаштовує. Один з клієнтів забронював квиток першого класу для свого родича, який летів в Індію на весілля. @babel
-
You know what is the difference between yoghurt and the states? If you leave yoghurt for 200 years, it will develop a culture