(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так, може прийти лист з варіантом запису на через 5-6 місяців (мені такий прийшов), треба одразу пере записатися, бо лінка діє сутки(не дуже довгий термін) але може такий лист і не прийти(маю іншу людину що подалася, але такий саме лист не отримала) і ще можна один раз змінити дату, якщо знайдете раніше(але це я не перевіряв на власному досвіді)
-
Я спробував пошукати, але ця новина з якихось дуже мутних сайтів
-
CCI Ottawa організував воркшоп щодо здобуття вищої освіти у Канаді для українців. Воркшоп відбудеться онлайн у п'ятницю – 14 березня, початок о 18:30. Ви можете зареєструватися на воркшоп відсканувавши QR код у постері або ж за посиланням cciottawa.ca/events/navigating-higher-education-in-canada/ Cпеціальний гість воркшопу – доктор наук Світлана Комінко, BCIT Professor яка з радістю відповість на питання щодо вищої освіти у Канаді для українців. Реєструтесь зараз і отримайте посилання на вхід завтра перед початком сесії.
-
Напевно в недалекому майбутньому, в залежності від цілей на які вони розраховані, всі ці великі вундервафлі кануть в літа. Війна на морі в Україні це показала. Треба вкладатись в розвідку та глушилки, а також мати флот безпілотних систем та маскованих носів для них. Як колись пішли на смітник історіі лінкори і т.д
-
Ну підводні лодки поки ні, а може навіть стають більш актуальні, - мати підводний управляєм дрон важко через відсутність зв'язку. Наші щось зробили але там просто на труба торчить вверх щоб вивести антену. Просто катер сховали на 2 метри під воду. Щоб був менш помітним Тому такі ложки не вразливі поки що. Звісно можна зробити більший дрон який зможе нести торпеду але це теж поки далеко. Так само кораллі залишаються актуальні в океані. Де відстані більші, звісно кораблі можуть мати дрони на озброєнні.