(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фронтова позиція, мідл та сініор левел онсайт для Калгарі
-
www.linkedin.com/posts/chrystamiskiman2016_hiring-frontenddeveloper-webdevelopment-activity-7305346846325948416-SQon?utm_source=share&utm_medium=member_ios&rcm=ACoAACPYtWUB3w2m-rcl2VRamoreKwM6H5c41iA
-
ти нуль загубив
-
The average salary for a police officer in Canada ranges from $73,018 to $91,474 per year, depending on the source. Средняя зп по стране ниже
-
А я думав про громадян повинна піклуватися держава.
-
Осоьливо у тих кого наловили з вулиці.
-
Переселенцами занимать во время войны невозможно. Тут должны работать фонды и ООН.
-
Та навіть там де цього нема однаково у держслужбовців зп буде низька
-
Ну и давай вспомним, что бюджет не пополняется нормально из за: я не плачу налоги, чтобы их не украли»
-
Ну приорітети зрозумілі.
-
Все у порівнянні. Щодо пересленців то взагалі на них хер поклали. Скільки там по єоселі пройшло, 1500 наче відчиталися? Переселенців скільки було, 11-12млн?
-
Но я не говорил, что у военных не должны быть большие зп
-
ну власне держава всім завжди платить мало
-
Але по факту в усіх країнах де я дивився зп поліцейського дуже низька на фоні інших по складності аналогічних професій
-
А я думав посеред війни військовим треба зп. Особливо тим хто виведений поза штат по пораненню. Скільки там, 800грн?
-
Почему то обычно никто из интернета не хочет стать политиком, поехать в Украину и решать проблемы😂
-
І так із державою завжди...
-
я колись в європі цікаве порівняння знайшов: менеджер А - керівник компанії менеджер Б - міністр Компанія на 90% знаходиться у власності міністерства Менеджер Б по факту керівник менеджера А. Менеджер А за місяць отримує зп як менеджер Б за рік.
-
оце єдине чим держава намагається виїхати замість зп - то це насипати бенефітів, але все ж було б краще зп замість бенефітів...
-
Не совсем так.Если ими заниматься во время войны, то их станет больше, так как провалится фронт из за недостачи денег. Во время войны ни в одной стране не заботились о беженцах
23 Jan 2023, 01:02
643330/644489
9 minutes ago