(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В тих країнах комуналка дорожче за ренту може вийти
-
Єдина країна в якій це прям ультра важко - Нідерланди
-
Всюди, абсолютно всюди є місця де можна стати безкоштовно
-
Едмонтон: * оренда була 2300 (3br будинок 2024р) * іпотека 1400 (це вже з податком на нерухомість) кожні 2 тижні (3br будинок 2018р, трохи більший за орендований)
-
думаю, не зря у тебя горит от того что про php что-то не то сказали)
-
Гарячий шоколад дубайський то вже не модно, сезон на морозиво розпочався
-
Тоді маєш любити клафуті
-
Приблизно однаково що орендувати що платити платежі
-
Вони навіть європейські роблять часто краще за європейців, бо вони прямо сумлінно дотримуються усіх правил
-
Як альтернативний варіант подивись, взяти машину в turo, і там у багатьох (принаймні в Калгарі так) є опція привезуть/заберуть машину з аеропорта, але по вартості вийде думаю дорожче убера
-
Доречі, морозиво смачне в Dairy queen. Ну, не таке як джелато, але краще магазинного
-
у php определенная репутация уже сложилась. нравится тебе или нет. и в команду строго типизированных языков он никогда не переедет, соответсвенно и в команду надежных в том числе. странно это отрицать.
-
5 років навряд відмовиться. Мені в 3 відмовляли
-
а канаді за шо тоді? ))
-
Це відплата
-
та це оверкіл, там і стрховку треба, і це все точно буде дорожче набагато, я брав туро раніше. Кароч знайшли якесь таксі аля лімузин сервіс, можна чайлдсіт вибрати, вийшло 80 баксів
-
А от у банку питають адресу, шоб картку відкрити
-
а вона вам треба? якщо доставка в магазинах то є маса інших варіантів
-
❗️🇺🇸 🇺🇦 США відновлюють постачання Україні планерних авіабомб GLSDB, повідомляє Reuters 📰 підписатися
-
Раджу лишати авто вдома і іхати на убері або є в торонто таксі becks офіційне там не треба крісла. Ціна як і в убері може трошки дорожче. Ми робимо так коли їдемо у відпустку з дітьми
23 Jan 2023, 01:02
643813/645080
6 minutes ago