(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🤣.
-
ну, призначення
-
я на пайтоні не пишу особливо по роботі, але часто для PoC юзаю.
-
t.me/uaitincanada/98784/714870 чекни це
-
Все що ти написав це що пайтон тобі дуже подобається бо ти а звик до його синтаксису, знаєш його екосистему. Але ти й далі пробуєш натягнути мову на глобус що це пиздець крута мова і всі хто так не думаю і не пишуть на ньому то лохи 🤷
-
тоді можна перефразувати так - будь-яке PoC рішення на пайтоні зробити ізі. А далі кожна мова має своє призначення
-
Можна й мікроскопом цвяхи забивати, але коли тобі треба шось трохи більше за "мені потрібен будь-який дейтпікер" (коли тобі треба його застайлити, чи кастомайзнути якусь поведінку і тд) - тоді ти зрозумієш, шо це неправильний інструмент
-
також заради справедливості треба відзначити, шо to the best of my knowledge a lot of Meta's codebase has been switched to Hack (same with Slack), as their HHVM project progressed, but some legacy php code remains
-
Цікаво ти по життю такий narrow-minded чи просто тролінг
-
Я пишу на пайтоні по роботі останні пару років - не скажу що сильно не подобається, але є нюанси. Неприємно що як підеш кудись в сорци дивитись там якась жахлива абракадабра коїться і кінців не знайти.
-
Ок, тоді можеш не відповідати. Я тобі теж не буду
-
Був пайтон проект з контентстеком, це все не дуже добре дружить один з одним, банально підтримка локал асетів векторних галіма
-
Блять був би це срач чат я б вже тебе б послав 🤦♂️
-
Меньше кода меньше багів
-
На джс навіть код писать не треба для дейтпікера
-
Статистика каже
-
типу тут було порівняння python і js на прикладі date picker
-
Я пайтон теж юзаю але це +- те що й go сґяогочь особливого в ній нема. Ти можеш на із накидати будь яке poc на будь якій мові Але лендфнг сторінку для онліфанщтці ти зробиш на Js/реакті, а якусь дата/ мл на пайтоні А CRUD апку на чому завгодно
-
Вибачай, можемо продовжити коли тобі буде більше років, аніж я працюю з php ой, сорі, такий момент не настане 🤷♂️😞
-
Індусня? Ні, чк не смішно у них немає варіантів, вони реально їдуть бо весь кислород перекрили їм
23 Jan 2023, 01:02
643986/646044
about 4 hours ago