(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо. Я нічого не знаю про пхп окрім жартів 100річноії давнини
-
Та з дейтпікера почали ж, типу де найпростіше. Виявилось натівний інпут хтмля найпростіший, одна строка без ліб. Кожній задачі свій інструмент
-
типу смішно, що пропонували на реакті, а дійшли до html
-
На думку української влади тут всім насрати, кожна країна думає про свій добробут. Пул з індусами буде зменшуватися бо вони відʼїжджають, вони почали втрачати статус, а без статусу ти не імігруєшь ніяк
-
Та ти будь яку веб апку будеш генерити на JS екосистемі. Конструктор сайту що буде юзати по твоєму
-
Та я згоден
-
І що смішного? Нащо для однієї сторінки підключати фреймворк ? Може ще й стейт менеджера?)
-
посміявся, але звучить reasonable
-
Сторінка пишеттся на хтмль. Використовувати реакт для ванпейдж сторінки моветон.
-
Тут українська влада постаралась щоб українцям не видали а зараз ми з ВП +- в тому пулі що й ті мільйонони тимчасових резидентів і виділяти нас з загального числа ніхто не буде і абсолютно точно до виборів. Хочу помилятись
-
Бекенд у класичному виді не потрібен
-
В реакті останньому можна сервер екшени напряму робити, з запитами до дб
-
Мова програмування це переважно екосистема яка існує навколо - оце визначає зручність. А на якій мові писати loop/if і оголошувати змінні хз яка різниця
-
Нод?
-
тому я й кажу за досвід як робив - 🐍 for simplicity
-
JS це єдина мова в браузерах. Пайтон найбільш зручна в мл. Круд можна накидати теж через nocode lowcode тулзи без пайтона
-
Скажімо так, отаке зробити більше не можна, починаючи з php 8.0 $a = 1; $b = 'string'; $c = true; echo $a + $b . $c; // Unsupported operand types error Отаке все ще можна $a = 1; $b = '2': echo $a + $b; // 3, string auto typecasts into int because it can Але це не значить, шо так робити треба, більш-менш нормальний код виглядає якось так setActivityDate(new DateTime()) ->setActivityType($activityType->value) ->setDescription($description) ->setTenant($this->tenantRegistry->getTenant()); if ($user) { $activityLog->setUser($user); } $this->activityLogRepository->add($activityLog); } }
-
Доречі колись серв шукав лева на perl або кобол - шалені суми готові були платити
-
Я пробував, працює) для простого круда, норм, для якогось блога. Де йде обробка типу ентерпрайза або магазина, там це звісно не годиться
-
На пайтоні застрагли
23 Jan 2023, 01:02
644010/645592
about 2 hours ago