(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є в кого pcfinancial referral code?
-
Україна пропонувала так шось нічого не чути
-
А що це дає тому хто реєструється?
-
Дяк
-
EM73190924
-
Можна тут напевно
-
Тут поділитись? Чи в особисті? Я не знаю правил
-
Тонна яиц в обмен на ф16
-
Хз чи правда, але вартує уваги. Я не вірю що угорці можуть вийти на мітинги проти Орбана
-
Ось прочитала коментар людини яка давно живе в Угорщині: Українська правда - подавайте інформацію якісно. Це не «угорці вийшли на мітинг проти влади», це 15 березня -в Угорщині відзначається як національне свято – День революції 1848 року. Цього дня угорці згадують початок боротьби за незалежність від австрійського владарювання. Щороку 15 березня відбуваються політичні демонстрації і мітинги. Так як наступного року вибори - політична активність дуже зростає. Опозиційний і критично думаючий Будапешт у величезній кількості підтримує створену у 2024 році нову політичну партію «Тиса» і це був справді дуже багаточисельний мітинг. Але також в цей день в Будапешті була подія на мосту Свободи - «пікнік» іншої опозиційної партії, також подія правлячої партії і виступ прем‘єр-міністра. Вибори у 2026 році і в правлячої партії вперше з‘явився дуже потужний опонент. Але потрібно розуміти, в чиїх руках бюджет і орієнтир взято на регіони (які завжди менш амбіційні і більш залежні від бюджетних рішень), в Будапешті проживає лише 5-та частина населення країни. Тому рано думати, що ці мітинги це якийсь аналог майдану чи спротиву, але це однозначно показник появи нового лідера і підтримки народу. Це не мітинг за українську чи геополітичну справедливість чи проти позиції Угорщини у міжнародній політиці, хоча багато свідомих угорців розуміють, що відбувається і 24 лютого в Будапешті прийшли на мітинг підтримки України. P.S. Також варто було б додати до статті 12 пунктів, які Петер Мадяр запропонував винести на опитування для угорців, якщо Ви, як редакція, прийняли рішення розкривати цю тему.
-
Можливістю покричати з трибуни. Це не протест же
-
До речі в центрі будапешту стоїть пам'ятник жертвам комунізму
-
Ну так можливістю для протесту ж
-
Опозиція скористалася можливістю. Свято, товпа...
-
Ну хай не уп а телеграф
-
В Сербии против протестующих применили инфразвуковое оружие — люди почувствовали, будто на них воздействует «какая-то магия» Полиция использовала устройство, вызывающее странные ощущения — протестующие описывают внезапную боль, похожую на ожог, и чувство, словно на них падает самолёт. Звук исходит прямо изнутри головы, а беруши не помогают.
-
Protests against pro-Russian leaders sweep Eastern Europe www.telegraph.co.uk/world-news/2025/03/16/protests-eastern-europe-anti-russia-eu-orban-vucic-romania/
-
Ну, опозиція очолила свято? І просто так, без слів про нинішню владу? Сумнівна версія
-
Старики орбана обожают, да
-
Знаю адекватных молодых венгров которые не видят будущего с орбаном и с радостью пошли б на митинг против него
23 Jan 2023, 01:02
644569/645592
about 5 hours ago