(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я хотів зрозуміти, як ти плануєш допомогти з демографічною кризою?
-
Есть такие мальчики, которым лучше не плодиться😂
-
Дурні запитання в стилі Трампа і Ілона маска
-
Літом теж не впєчатліло
-
Оце новина ніхто раніше про це не казав
-
Я там покупал вещи иногда:)
-
ти б згодилась виношувати для когось дитину чи краще щоб мігрантами заселили Україну?
-
по-перше, більше. по-друге, на роботі повно колег віком 30-55 на різних левелах з якими прекрасно спілкуюся. але ок, я зрозумів, що ця демографічна проблема тебе не стосується. 🫡
-
Я проходив там завжди закрито, типу магазина в тц незрозуміло що продає але, або охоронець на вході і перегороджено або вже робочидень закінчився- той що бачив ч ґи то до 15:00чи 16:00 працював в молі який до 22 відкритий - Хз чого вони збанкрутували. Робоча ж модель бізнесу - інноваторський підхід
-
www.ctvnews.ca/lifestyle/article/single-women-report-higher-happiness-levels-than-single-men-a-psychologist-explains-why/#:~:text=Researchers%20identified%20several%20reasons%20why,in%20singlehood%2C%20the%20study%20said.
-
виглядає так, що просто у них в френдзоні багато хлопців
-
Researchers identified several reasons why single women tend to report higher levels of happiness. One key factor is that women often maintain strong friendships and close connections. Singles reported non-romantic social support as a key aspect to their well-being in singlehood, the study said.
-
Ще б пак - стіки котів.
-
Я там поряд жив в airbnb поки не знайшов постійне житло - тому місяць ходив через нього і eaton додому і завжди так було що в hudson пусто а в eaton людей не пройти.
-
Btw, бачив інфу, що найщасливіша категорія людей - неодружені жінки без дітей, думай.те
-
Ой Глєб іди вже лягай спати
-
Банально більше фану поїхати у відпустку з друзями, при чому можна вибирати з ким, ніж 2 половинкою і 3 дітьми
-
assumption based on experience.
-
З чого ти вирішив, що ці friendship і close connection з хлопцями? 😉
-
🗣Так выглядит инфляция: машина в Турции превратилась в самокат всего за 15 лет Bitcoin UA
23 Jan 2023, 01:02
645353/646990
4 minutes ago