(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я там поряд жив в airbnb поки не знайшов постійне житло - тому місяць ходив через нього і eaton додому і завжди так було що в hudson пусто а в eaton людей не пройти.
-
Btw, бачив інфу, що найщасливіша категорія людей - неодружені жінки без дітей, думай.те
-
Ой Глєб іди вже лягай спати
-
Банально більше фану поїхати у відпустку з друзями, при чому можна вибирати з ким, ніж 2 половинкою і 3 дітьми
-
assumption based on experience.
-
З чого ти вирішив, що ці friendship і close connection з хлопцями? 😉
-
🗣Так выглядит инфляция: машина в Турции превратилась в самокат всего за 15 лет Bitcoin UA
-
ти фанат?)
-
та да, глянув, що в тебе квадробери на аві були до цього
-
Ап ту ю як ти своїх партнерів називаєш, це - Канада: хоч квадробери, доки ліберали при владі
-
ну типу 3 жінки
-
хм, а якщо з 3 четвертями поїхати? то краще ніж з половинкою?
-
типу ми домовились сходити, але потім після ще трохи спілкування, я перерахував, шо ROI відʼємний і скіпнув
-
спілкувався на тіндері з жінкою. вона була рада сходити на каву/коктейлі, обговорити айті, інвестиції, але як друзі. я сказав, що у мене друзів вистачає 🤣
-
pure math. але ок, можливо неправильно порахував. Я один половинка, а інші половину треба ділити на всіх.
-
Це після канадської їжі? Стаєш 3/4
-
Бо ти їй не дуже сподобався
-
В торнто здається є типу податок «на дощь». Там шось з покрівлею звʼязано
-
Про всяк раджу подивитись City Pass для Торонто (якщо ще не дивились звичайно). Там входить наче чотири чи пʼять місць які можна відвідати, і по ціні виходить значно вигідніше, чим окремо всюди квитки брати. Там СН Тауер, прогулянка на кораблику, Торонто Зоо, Каса Лома якраз. Можливо вам підійде. Але щодо зоопарку я приєднаюся до тих, кому не сподобалось. Мені в Польщі в Лодзі і Катовіце зоопарки більше сподобались) мовчу вже про зоопарк у Відні
-
А якби не рахував ROI та пішов, хто зна як би воно склалося
23 Jan 2023, 01:02
645366/646990
4 minutes ago