(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а я і кажу, зі Львова )
-
З Канадською медициною на таке тут наважитися - треба ще бонус за сміливість
-
Чем дольше живу тут, тем больше хочется назад.. так что не дико.
-
але на Торонто буду мати біля 4 днів, а потім ще в Калгарі і Ванкувер поїду, тому такі найвідоміші місця хочу відвідати
-
то само собою, по даунтуану і вдень і ввечері просто пройтися
-
Тогда обязательно просто погулять) И если любите то по разным Азиатским Магазинам/ресторанчикам походить, много прикольного есть)
-
так, звучить дико, особливо "назад у Львів", але так вже є )
-
Le Monde: США заборонили в’їзд французькому вченому, який їхав на конференцію, бо у нього в телефоні знайшли критичні повідомлення щодо політики Трампа
-
У Львів та інші міста західної частини України як раз не дико
-
вони рились в телефоні вченого? він в хуйлостан чи в сша їхав?
-
Та якось звик до ставлення як до людини і тут на тобі
-
А чого ви так здивовані?) в сша також коли треба то можуть і зрізати права людини. Як і в Ізраїлі наприклад, коли треба або є підозри, то і в дупу залізуть.
-
Мені на майорці взбісили штрафи за паркування))
-
Мені сказали покласти його біля касира і забрати коли повернусь, йопт ви шо дикі, ви звідки вилупились, це ж курортний острів не дуже дешевий, втф. ну принаймні заведіть камери схову якщо така бідося у вас?
-
Мене з рюкзаком в Старскі не пускають)))
-
Тут напевно питання підозр або поведінки.
-
Єдиний крінж із цього жанру це коли мені на Пальма де Майорка заборонили з рюкзаком в супермаркет зайти, втф, я тоді такий крінж та шок спіймав
-
Ну якось так склалось ще мені жоден поліцейський ніде у світі поганого слова не сказав, і ніхто ніколи ніде у світі мій телефон не чіпав, то я шокований що в західному світі так буває
-
Так а скільки відосів про поліцію. звичайно є просто «отбиті» люди або під речовинами. Але є досить багато кейсів де перевищення повноважень трапляється багато. В цьому питанні до війни Україна напевно була більш демократичною ніж штати))
-
Котрі приходять взагалі не зрозуміло звідки. В них навіть дрони фіксують порушення. Плюс в самій пальмі не можна просто так заіхати куди треба, ретельно маршрут дивитись))
23 Jan 2023, 01:02
645399/647407
a day ago