(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це та що сама велика з нвідіа?
-
Те ж саме гімно :-) пластична хірургія точно не менше зло, навіть більше, бо підтримує стереотипи. Окрім випадків, коли це медична необхідність або спроби повернути втрачене після травми.
-
Вышла же, ток да, плавится/горит)
-
Barrel yards - ап таун, норм
-
Дуже дякую По факту вже тоді зроблю Бо думала шо адреса яку вписую при оформленні заявки в вес то і є та адреса куди пришлють Тепер ясніше
-
плавится горит?
-
а 4090 так и не вышла да?
-
Ребят, кто может плиз сориентировать в каком районе лучше снять жильё в Ватерлу?(Машины нет, детей нет)
-
Просто заповнити, що нова пошта глобал
-
Там заявку на відправку треба заповнювати вже після евалуацвї. Там і адресу скажете
-
Когда мы выйдем на границы 1991 года, мы просто поставим стену и лучшую систему обороны, чтобы РФ больше никогда не смогла их пересечь, — Арахамия Украина Online | Подписаться
-
Ну я місяць ще в ОАЕ Потім 3 неділі в європі А потім вже в канаду Тому якось і не впевнена коли і куди вони то вишлють То думала на канадську адресу було б добре (можливо або офіс або когось запишу)
-
аргумент
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Варикухлик.
-
Цейво, Michael, знаєш, ти русофоб на 47% (сьогодні недостатньо)!
-
4 долари мені менш важливі ніж моя нервовість коли я кожного разу це булу бачити
-
та чого, мені швидко евалуювали, я тільки довго заповнювала заяви, бо склєроз. Від моменту отримання весом моїх доків до результату- 1 тиждень, правда, в мене банальний КПІ
-
Я після цього поїхала в ІКЕА ще раз і саме ці, що в мене були всі з таким. Ну нормальні стакани з наклейками, відклеїв і ок. Тільки ці дауни клеймо ставлять
-
а смысл? стакан то все равно куплен уже, деньги уплачены
-
Мабуть у майбутніх колег спитаю чи не проти вони свою адресу пошерити То мабуть буде легше всього Дякую за пораду
23 Jan 2023, 01:02
64582/645592
about 3 hours ago