(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думав що тут про Кавер леттери і резюме під вакансію 🤷♂ Типу більше 5 це вже погані кавер леттери бо спішиш і тд.
-
Продав хату у Торонто, зводив панянку на тейлор свіфт 😂
-
То Мадонна вже старенька просто
-
А ти не бачила, що відбувалося з концертом тайлер свіфт? Білети одразу закінчилися в момент відкриття сайту, перепродаж по 40К за квиток
-
"5 резюме в день. Не більше тк втрачається якість"
-
Що маєш на увазі «яка якість»?
-
Подруга зараз проходить професійний сервіс з працевлаштування айті та розповідає
-
А яка тоді якість втрачається?
-
Кавер дуже мало хто читає, теж не радять
-
На це кажуть не витрачати багато часу, мати якісь там 2-3 напрямки основні і слати
-
Ні, ні
-
?! В том же Калгари нет заводов вообще, в Виннипеге тоже норм air quality. Зачем дезинформировать, взяв какой-то день с пожаром🤷♀️ Если что, в Гамильтон тоже обычно норм качество воздуха, но, может, речь о воде
-
Це якийсь треш 😐
-
І напевне кожне резюме треба робити під вакансію, плюс Cover letter про те як ти все життя мріяв працювати у цій компанії...
-
Дуже дуже круто!
-
Потом в вакум и на пару недель хватает
-
Мадонна в монреалі реально йобу дала, добре що вона мені не подобається. Гальорка стартує від 400 баксів
-
Та не , просто вялим у котла в бейзменте. С такой сухостью воздуха 1-2 дня и готово
-
Ооооо оце тема, це коптильня вдома у вас?
-
Де в ітозі знайшли? Я в Монреалі так і не бачила, думаю треба китайські магази пошерстить ще
23 Jan 2023, 01:02
674/639322
about 3 hours ago