(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну если поляки схавают гибель двух своих граждан, то это позор будет
-
А звідки знаєте що русняві блогери там кажуть? Невже дивитесь їх 😳 А взагалі тема утилізації цікава. Поки що, самий екологічний вибір - це гібрид, а не електрокар(будь якого виробника)
-
Спільното, всім привіт! Чи реально взяти нормальне авто в GTA у межах 10к кадів? В ідеалі повний привід, камера заднього виду ну і щоб проблем мінімум було, без корозії. Мазди йдуть з пробігами 150к+, що виглядає забагато. Подивився на clutch.ca, там доволі тускло і більшість авто стартують від 20к, от думаю - 10 це не малувато?(
-
Но, мы знаем что будет((
-
Ну если это правда, то это атака на территорию нато, а они грозились устроить Аллах-бабах рашке за такое
-
ось тут впало
-
maps.app.goo.gl/V76jASqK8rLfzLez7
-
Ток неизвестно, это фейк или нет, на польских ресурсах не нахожу ниче, кроме созыва комитета обороны
-
Премьер Польши Моравецкий созвал экстренное заседание Комитета Совета министров по вопросам национальной безопасности и обороны.
-
Потрібна допомога експертів в google meets. Якщо одна людина створить декілька унікальних лінок (для дейліків наприклад), то їх же можна юзати одночасно різним командам без проблем? Бо в Зумі не можна :) починається ад Я потестила, але думаю може є досвід якихось проблем з тим?
-
кто добже мовыть по полски?
-
Во время ракетных ударов по Украине одна из ракет попала по территории Польши и вызвала повреждение имущества и гибель двух людей @yigal_levin
-
Де покаж істочник
-
Пишут что 2 ракеты упали на территории Польши и привели к гибели людей.