(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Паркінги в Канаді розраховані на такі авто, місце є. Практичність в тому що ти не забруднюєш салон, наприклад байки після трейлу, в тебе купа місця в середині, в тебе висока посадка. Це не срібна куля для всіх, але для середьної канадської родини часто це найкращій варіант
-
В звичайний хетчбек типу мазди3 / сівіка подібні штуки влізають на ізі. Якщо хочеться пікап і немає впевненості у габаритах, то наприклад Honda Ridgeline доволі компактна / відчувається як звичайний легковий авто (мабуть ще є схожі моделі, але зараз не згадаю - chevy colorado все ж таки більш кремезний)
-
Не вдавался, просто не взял
-
Я слышал про беду в моторах фордов
-
Как кто-то в Киеве покупал огромную плазму
-
Ну или с откидным верхом можно))
-
Кресло и стол не большой влезет в хэтч 100%
-
В мене суттєво менше сотки) Просто не декларував нічого раніше, тим більше в Канаді По ідеї не повинно бути проблем
-
Для комп’ютерного крісла це точно оверкіл, якщо такі перевезення не буденність достатньо буде пару разів на рік максимум причеп взяти в аренду
-
На том же CRV это казалась бы обычная поездка)
-
может быть действительно будут вопросы на 100к+, потому что это уже действительно целый портфель налички
-
Но друг на мазде везде проезжает. На киевское море по песку почти к воде заезжал как-то, клиренс 14 вроде.
-
мазды ещё туда же вроде, можно форд попробовать но мне не нравится Опять же, смотря зачем авто. Я в парк на выходные езжу, мне даже смарт подошёл бы. Но за город уже было сложно по песку и по ямкам
-
В нас вже є аналітичні дані за добу